Dieta ketogenică, rezultate uluitoare cu un meniu variat

Află mai multe despre dieta miraculoasă, deşi nelipsită de controverse, care te ajută să slăbeşti fără să te înfometezi.

28 iul. 2014, 11:02
Dieta ketogenică, rezultate uluitoare cu un meniu variat

Principiile dietei ketogenice

Înainte să începi dieta, asigură-te că ai buget să îţi schimbi garderoba, deoarece vei slăbi garantat în mod considerabil! O dietă concepută în anii 20 pentru a trata persoanele bolnave de epilepsie a devenit astăzi una dintre cele mai populare şi eficiente diete. Dieta keto pare o promisiune ireală, dar vei slăbi, în funcţie de greutatea actuală, până la 10 kilograme într-o lună -şi asta fără să te înfometezi.

Citeşte şi 3 diete la modă – de ce sunt periculoase VIDEO

Cel mai mare susţinător actual al dietei ketogenice este dr. Andrei Laslau care îşi convinge adepţii să urmeze acest regim alimentar fiind el însuşi un exemplu de succes. Acesta a reuşit să slăbească aproximativ 20 de kilograme în 45 de zile, fără să renunţe la multe dintre alimentele pe care le iubeşte, pofticios fiind. Andrei îşi menţine în continuare silueta şi atrage din ce în ce mai mulţi susţinători. Pe pagina sa de Facebook, dr. Andrei Laslau a strâns aproape 200 de mii de fani.

Dieta Dukan – cele 4 faze detaliate

Principul dietei ketogenice este relativ simplu. Pentru a accelera procesele metabolice şi pentru a arde rapid depozitele de grăsime existente în organism trebuie să reduci consumul de carbohidraţi şi să măreşti aportul de grăsimi în organism. În mod normal organismul foloseşte glucoza pentru a produce energie, rezultată din carbohidraţi, iar atunci când îi elimini din alimentaţie organismul trebuie să folosească alte resurse eclanşând procesul de cetoză.

Citeste mai multe despre dieta ketogenica pe cosmopolitan.ro.