Dieta minune cu care a slăbit Florin Dumitrescu: „Soţia mă lua greu în braţe. Dieta m-a ajutat să dau jos câteva kilograme”

Dieta cu care a slăbit Florin Dumitrescu. Meseria de bucătar este una extrem de provocatoare atunci când vine vorba despre un stil de viaţă sănătos. Este şi cazul juratului de la Chefi la cuţite, care, în pandemie, a luat câteva kilograme în plus.

05 feb. 2022, 22:22
Dieta minune cu care a slăbit Florin Dumitrescu: „Soţia mă lua greu în braţe. Dieta m-a ajutat să dau jos câteva kilograme”
Dieta cu care a slăbit Florin Dumitrescu

Dieta cu care a slăbit Florin Dumitrescu. Acesta a dezvăluit că a ajuns la 90 de kilograme și că și-a dat seama că soția depune efort atunci când îl ia în brațe, așa că a decis că este momentul să ia măsuri în această privință.

A decis să urmeze dieta cu varză, pe care a mai încercat-o şi a dat roade. Cheful s-a pus pe treabă şi a reuşit să slăbească, spre bucuria lui, dar şi a familiei.

Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a spus Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Reţeta de clătite pufoase a lui Chef Florin Dumitrescu pe care le mănâncă şi Cătălin Scărlătescu

Dieta cu care a slăbit Florin Dumitrescu

Deși a recunoscut că nu recomandă nimănui această dietă, cheful a mai slăbit o dată 10 kilograme într-o lună. A consumat alternativ doar trei alimente: trei zile varză crudă, următoarele trei a mâncat doar orez fiert, apoi trei zile piept de pui. Din ziua a zecea, a mâncat legume la grătar sau proaspete.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată.

În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, a mai spus Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Numărătoarea inversă pentru premiera Chefi fără limite a început. Noul format de adventure-cooking show, primul din România, debutează la Antena 1 cu 3 ediții consecutive: duminică, 20 februarie de la ora 20:00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la 20:30. Chefi fără limite, show-ul care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Departe de confortul unei bucătării, fără cămări bine aprovizonate, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel. Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă căștigătoare în anumite confruntări.