Dietă minune cu pătrunjel. Slăbeşti cinci kilograme în trei zile

Pătrunjelul conţine o mulţime de substanţe nutritive, devenind un aliat puternic în lupta cu kilogramele în plus. Ceaiul de pătrunjel te ajută să slăbeşti cinci kilograme în doar trei zile.

25 aug. 2021, 20:59
Dietă minune cu pătrunjel. Slăbeşti cinci kilograme în trei zile
Dietă minune cu pătrunjel. Slăbeşti cinci kilograme în trei zile

Dietă minune cu pătrunjel. Pe lângă faptul că oferă un gust aparte mâncării, pătrunjelul este un aliat de nădejde pentru cei care vor să slăească rapid.

Dietă minune cu pătrunjel. Cum să scapi de kilograme în doar trei zile

Citeşte şi Alimente de dietă care, de fapt, îngraşă. Cori Grămescu recomandă trei trucuri pentru slăbire sănătoasă

Ceaiul de pătrunjel este un adjuvant extraordinar în curele de slăbire. Acesta elimină apa în exces din organism și reglează nivelul de zahăr.

Mod de preparare

Pune o mână de frunze de pătrunjel proaspete, spălate şi tocate într-o cană cu apă fierbinte şi lasă la infuzat cel puţin 20 de minute. Apoi, strecoară ceaiul. Dacă este prea amar, poţi adăugat puţină zeamă de lămâie şi miere de albine.

Ceaiul poate fi păstrat în frigider chiar şi trei zile.

Este recomandat să bei 100 ml de ceai de pătrunjel dimineața pe stomacul gol, și 100 ml de ceai de pătrunjel seara, înainte de cină, iar cina să fie servită cu cel puțin cu 3 ore înainte de culcare.

Atenţie, ceaiul de pătrunjel consumat în exces poate să provoace tulburări digestive sau hiperexcitație.

Beneficiile consumului de patrunjel pentru sanatate

Patrunjelul este bogat in proteine, vitaminele C si K, betacaroten, uleiuri esentiale active, flavonoide, fier, calciu, fosfor, mangan, sulf, inositol.

Dintre nenumaratele beneficii pe care consumul de patrunjel le aduce organismului, le amintim pe urmatoarele: elimina toxinele din organism, trateaza afectiunile inimii, regleaza nivelurile hormonale, calmeaza durerile in reumatism si guta.

Citeşte şi Mihaela Bilic, mici trucuri ca să nu pleci de la plajă cu „colăcei”