Dieta radicală cu care Mihai Trăistariu a scăpat de kilogramele în plus. „Nu e sănătos, dar nu am altă variantă”

Mihai Trăistariu a fost întotdeauna atent la imaginea lui, şi chiar dacă a renunțat la sală, are mare grijă de greutatea sa. Artistul a dezvăluit şi la ce apelează atunci când vrea să scape de kilogramele în plus.

19 dec. 2022, 16:22
Dieta radicală cu care Mihai Trăistariu a scăpat de kilogramele în plus. „Nu e sănătos, dar nu am altă variantă”
Dieta radicală cu care Mihai Trăistariu a scăpat de kilogramele în plus

Dieta banală cu care Mihai Trăistariu a scăpat de kilogramele în plus. Artistul a dezvăluit că apelează la o metodă radicală prin care scapă de kilogramele în plus. Mai precis, în momentul în care începe să ia proporții, acesta se înfometează și bea foarte multă apă!

„Este destul de greu pentru că, atunci când am făcut sală, îmi era ușor. Atunci  țineam regimurile cu care mă mențineam în formă. Când renunți la sală, mănânci de toate, nu te mai abții, dar eu am învățat din mers. Am fost și vegetarian vreo trei ani și am învățat să mănânc mai îngrijit.  Nu mai fac cure. Mă cântăresc în fiecare dimineață pe stomacul gol. Când simt că am crescut un kilogram, două, fac puțină foame. Nu mănânc o zi întreagă, beau apă, mi se umple stomacul cu apă și slăbesc. După trei zile, am aceeași greutate pe care o aveam înainte. Nu știu cum fac alții, dar eu așa slăbesc. Pur si simplu mă înfometez.  Știu că nu e sănătos, dar altă variantă nu am găsit”, a declarat Mihai Trăistariu pentru spectacola.ro.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să-şi cloneze mama decedată. Artistul intră adesea în legătură cu spiritul ei

„Nu vreau să țin cure de slăbit. Mănânc tot ce-mi place și am tot citit asta și la specialiștii nutriționiști că aceste cure de slăbit nu sunt sănătoase. Dacă îți e pofta de ceva, trebuie să guști puțin. De exemplu, dacă vrei ciocolată, ia o pătrățică, nu mânca toată ciocolata. Am dulceață de afine în frigider și mănânc o linguriță pe zi. Nu mănânc toată dulceața într-o zi. Dacă vreau ceva dulce, iau o linguriță de dulceață și mi-am făcut pofta, nu-mi mai trebuie nimic. Și, în acest fel, nu am cum să pun kilograme pe mine”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu a primit un cadou inedit! Artistului i s-a oferit un loc de veci în Piatra Neamț

Artistul a mărturisit că nu este pretențios la mâncare, iar de Crăciun mănâncă de la prieteni: „De Crăciun nu am o mâncare favorită. Cum și de Paști mănânc ouă roșii, așa și de Crăciun, când se dă dezlegare, sar pe tot ce este mai bun. Am norocul că, lăudându-mă printre prieteni că sunt singur, că nu-mi găsesc perechea, toată lumea îmi dă și  îmi zic să iau ba un cozonac, ba o caserolă de sarmale, ciorbă, și uite așa mă trezesc în perioada Crăciunului că mănânc de la prieteni”.