Mihai Trăistariu a primit un cadou inedit! Artistului i s-a oferit un loc de veci în Piatra Neamț

Cunoscutul cântăreț Mihai Treistariu a rămas surprins atunci când a aflat că a primit cadou un loc de veci. Acesta a povestit cine și de ce a făcut acest gest.

05 oct. 2022, 18:11
Mihai Trăistariu a primit un cadou inedit! Artistului i s-a oferit un loc de veci în Piatra Neamț

Artistul a povestit în cadrul unei emisiuni televizate că a primit locul de veci din Piatra Neamț chiar din partea primarului, Mihai Treistariu fiind cetățean de onoare. El a mai primit și gratuitate la mijloacele de transport în comun și un teren de 500 de metri la margine orașului.

„Eu sunt cetățean de onoare al orașulu, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate și la mijloacele de transport și un teren la marginea oralșului, de 500 de metri”, a declarat cântărețul, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să-şi cloneze mama decedată. Artistul intră adesea în legătură cu spiritul ei

 Mihai Trăistariu face de doi ani bani din imobiliare

Pentru cântăreț, turismul a devenit o sursă profitabilă de venit. Din 2020 închiriază apartamente pe timpul sezonuluiestival, și planurile sale în acest sens nu se termină aici. Mihai Trăistariu a declarat că și-ar dori să deschidă o pensiune la munte.

„Dacă am văzut că merge cu turismul și mi-a mers, din 2020, vara asta a fost cea mai plină. Vin și oameni cu cardul de vacanță. Am zis să mă axez pe turism. Dacă mai vreau o sursă de venit pe lângă cântat, asta ar fi. Și am zis că o să mă mut spre bătrânețe, nu acum.

E un oraș liniștit, aer curat, e la munte, și aș face o pensiune acolo de care să mă ocup”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Artistul a mai declarat că nu vrea să renunțe nici la prima lui dragoste, muzica, și cghiar dacă va locui la țară, va merge la concertele la care va fi invitat.

„Evident că o să am angajați, dar o să fiu pe acolo, dacă nu ești, nu funcționează, și să trăiesc acolo liniștit, din bănuții câștigați, bineînțeles dacă mă mai cheamă lumea, și o să mă cheme, pentru că o să fiu o legendă și o să susțin concerte. Mi se pare că e liniște și să am un așa business de genul ăsta mi se pare relaxant”, a declarat artistul.

Citește și: EXCLUSIV Mihai Trăistariu, decizie fără precedent: „Nu-mi place ideea de înmormântare, de aceea mi-am rugat prietenii să mă criogeneze. Nici nu costă o avere” VIDEO