Dieta rapidă: minus 4 kg în 3 zile

Trebuie sa stii din start ca nu e bine sa tii aceasta dieta mai mult de 3 zile si ca trebuie sa revii la o alimentatie normala macar 5 zile inaine de a o repeta.

14 nov. 2017, 18:04
Dieta rapidă: minus 4 kg în 3 zile

Exista mai multe variante si denumiri ale dietei de 3 zile (Dieta Armatei, Dieta Clinicii Cleveland etc.) si nicio institutie medicala nu-si asuma responsabilitatea crearii ei si nici nu o recomanda, deoarece pierderea rapida a kilogramelor nu face decat sa duca la recastigarea lor, dupa incetarea dietei.

DIETA RAPIDA – PARERI

Cu alte cuvinte, aceasta dieta rapida nu poate schimba obiceiurile alimentare, singurul ei scop fiind pierderea rapida a kilogramelor.

Sa dai jos 1 kg pe zi nu e de ici, de colo, si se presupune ca succesul acestui regim consta in combinatiile de alimente pe care le foloseste, ele favorizand arderea rapida a grasimilor, potrivit cosmopolitan.ro.

Cea mai drastica varianta a dietei de 3 zile presupune sa bei doar apa in prima zi, in a doua zi sa consumi doar fructe, iar in a trei doar legume. Nu suna deloc sanatos, nu-i asa?

O varianta „mai normala” este cea cu 900-1.000 cal/ zi, cu trei mese pe zi, avand ca alimente de baza carnea slaba, branza de vaci, legumele si fructele. Rezultatul acestei diete rapide: slabesti 4 – 4,5 kg in trei zile.

Desigur, daca esti obisnuita cu un regim de 1.500-2.000 de cal/ zi, te vei simti flamanda la sfarsitul zilei. De aceea, tine minte: nu urma aceasta dieta mai mult de 3 zile!

ZIUA 1 DE DIETA RAPIDA

In prima zi, toate ingredientele vor avea rolul de a stimula metabolismul si de a crea conditiile necesare pentru pierderea in greutate.

Mic dejun: cafea neagra sau ceai negru, ½ grepfrut si o felie de paine prajita unsa cu o lingurita de unt de arahide (poti inlocui grepfrutul cu suc natural).
Pranz: 1 felie de paine prajita, ½ ceasca de ton, ceai negru sau cafea neagra (trebuie sa inlocuiesti zaharul cu indulcitori naturali, pentru a reduce caloriile).
Cina: 1 cana de fasole verde, 1 ceasca de inghetata de vanilie, 1 portie de morcovi si 100 grame carne slaba (inghetata trebuie sa fie cu putine calorii, iar morcovii pot fi inlocuiti cu sfecla).

ZIUA 2 DE DIETA RAPIDA

Acum poti sa mananci mai consistent, dar fara exagerari. Nu sari peste mese si consuma urmatoarele:

Mic dejun: ½ banana, cafea neagra sau ceai negru, 1 ou fiert tare si 1 felie paine prajita – indulcitorul si oul iti vor oferi energia necesara pentru durata zilei.
Pranz: 6 biscuiti si o ceasca de branza de vaci – aceasta combinatie iti va permite sa-ti pastrezi apetitul pentru cina.
Cina: 1 ceasca de broccoli, ½ banana, 1 ceasca de inghetata de vanilie, 2 crenvursti, ½ ceasca de morcovi (broccoli poate fi inlocuit cu varza, iar inghetata trebuie sa fie scazuta in grasimi).

ZIUA 3 DE DIETA RAPIDA

In ultima zi de dieta rapida, asigura-te ca respecti cu strictete meniul de mai jos:

Mic dejun: branza Cheddar, 5 biscuiti, ceai negru sau cafea neagra si un mar (nu renunta nici acum la inducitori).
Pranz: 1 felie de paine prajita si un ou fiert tare – aceasta masa iti va stimula metabolismul si va pastra apetitul moderat pentru cina.
Cina: 1 ceasca de morcovi, 1 ceasca de conopida, 1 ceasca de ton, ½ ceasca de inghetata de vanilie si 1 ceasca de pepene galben.

Citeşte şi Vrei un abdomen perfect? Încearcă această dietă