Dieta rapidă prin care obții silueta mult dorită. Vara e aproape, dar poți scăpa de kilograme în doar 9 zile

Iată dieta rapidă care te va ajuta să dai jos toate kilogramele nedorite, în termen de numai nou zile.

16 mai 2023, 18:09
Dieta rapidă prin care obții silueta mult dorită. Vara e aproape, dar poți scăpa de kilograme în doar 9 zile
Dieta care te ajută să scapi rapid de kilogramele în plus

Dieta durează numai 9 zile și se bazează pe consumul de alimente nutritive, dar slabe caloric. Regimul este unul simplu, ușor de ținut, iar rezultatele sunt garantate. Nu trebuie să vă înfometați sau să consumați porții extrem de mici pentru a pierde kilogramele nedorite. Alimentația va fi una echilibrată și delicioasă.

Dieta are un mic secret, și anume startul ei, abordat precum o detoxifiere. Primele două zile ale regimului sunt bazate pe consumul unei băuturi care te va ajuta să elimini toxinele din organism.

Citește și: Descoperă leguma care face parte din dieta noastră zilnică și este mai dăunătoare decât un hamburger

Cum începi dieta minune

Băutura se prepară astfel: se amestecă în doi litri de apă 5 linguri de semințe de in și de chia. Se stoarce sucul de la o lămâie și se adaugă în amestec. Radeți puțin ghimbir și adăugați-l în băutură, acesta va contribui la detoxifierea organismului.

Băutura se consumă în primele două zile, fără a consuma și alte alimente, cu excepția iaurtului sau a salatelor ușoare cu legume.

În următoarele zile, băutura nu trebuie să lipsească din rutina zilnică. Aceasta se va consuma pe parcursul zilei, cu înghițituri mici. Alimentația din următoarele șapte zile trebuie să fie variată.

Luni

Pe parcursul întregii zile poți consuma lactatele preferate. Iaurtul, brânza slabă de vaci, cașcavalul sau telemeaua sunt printre acestea. Brânzeturile pot fi consumate alături de legume, însă nu de fructe. Astfel, dacă preferi brânzeturile fine cu struguri de exemplu, alegerea nu va fi una potrivită.

Marți

Pe parcursul zilei poți consuma carne slabă de vită, de pui sau de curcan. Alături de salata verde cu roșii și castraveți de exemplu. La micul dejun poți include 1-2 felii de șuncă slabă.

Citește și: Dieta flexitariană, compromisul dintre vegetarieni și iubitorii de carne. Care sunt beneficiile unui astfel de stil de viață

Miercuri

În cea de a treia zi, poți consuma ouă sub orice formă dorești. Ideală este varianta lor fiartă. De asemenea și ouăle poșate sunt la fel de indicate.

În următoarele 3 zile, dieta presupune să reiei procesul de a consuma în aceeași ordine lactate, carne, brânzeturi. În ziua a 7, poți combina ingredientele din cele trei categorii. Trebuie să ai în vedere însă că digestia va fi mult mai dificilă dacă alegi să combini aceste tipuri de proteină animală.