Dieta rapidă: Slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână

Dacă ţii dieta rapidă ca la carte şi faci şi mişcare, poţi slăbi 5 kilograme într-o săptămână. Este un regim hipocaloric, pe care nu trebuie să îl ţii de mai mult de 6 ori pe an. Pentru că slăbirea este rapidă, trebuie să te aştepti să pui kilogramele la loc, dacă revii la o alimentaţie bogată în zahăr şi grăsimi.

09 sept. 2014, 10:11
Dieta rapidă: Slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână

Ca sa poti slabi 5 kilograme intr-o saptamana este obligatoriu sa faci si exercitii fizice. Poti arde grasimea facand exercitii de cardio: alergare, bicicleta, stepper, inot, etc.

Ca sa pierzi un gram de grasime, trebuie sa arzi 8 calorii. Deci, pentru a pierde 500 de grame de grasime, trebuie sa arzi 4000 de calorii.

Citeşte şi Dieta Paleo te scapă de 30 kilograme în timp-record. Meniul complet

Dupa 30 de minute de cardio, corpul incepe sa consume din grasimile stocate. Scopul este sa transpiri timp de o ora, la fiecare doua zile.

De exemplu, de trei ori pe saptamana, 30 de minute de bicicleta eliptica permit o miscare completa, ce solicita toti muschii. In completare, fa 30 de minute de alt exercitiu cardio, inclusiv jogging, gimnastica, aerobic.

In cadrul acestui regim este recomandat sa mananci fructe fara piele, de preferinta diuretice: mere, poertocale, pepene galben, piersici, pere, pepene rosu, cirese, prune, caise.

Vezi dieta rapida pe zile pe CuradeMiere.ro.