Dieta Rina: Slăbeşte sănătos cu o cură recomandată de nutriţionişti

Iată că există şi o dietă eficientă care să te ajute să slăbeşti şi să mănânci pe săturate, care are susţinerea nutriţioniştilor: dieta Rina!

RomaniaTV.net
05 nov. 2013, 11:38
Dieta Rina: Slăbeşte sănătos cu o cură recomandată de nutriţionişti

Dieta Rina este o dietă disociată care te ajută să slăbeşti până la 20 de kilograme cu ajutorul unui regim alimentar care durează 90 de zile. Dieta Rina este printre puţinele diete recomandate de nutriţionişti deoarece nu te înfometează precum alte regimuri drastice şi nu îi răpeşte organismului sursa de nutrienţi necesari.

Cum se tine dieta cu lamai

Cum funcţionează dieta Rina?

Dacă urmezi cu stricteţe regulile vei pierde în fiecare săptămână aproximativ 1.5 kg. Dieta Rina este o dietă disociată aşadar vei consuma 4 grupe de alimente disociate pe zile, întotdeauna în aceeaşi ordine. Vei începe cu ziua proteinelor, apoi ziua de legume, ziua de carbohidraţi şi ultima, ziua de fructe sau vitamine, după care vei relua regimul începând cu ziua de proteine şi tot aşa până la sfâtşitul celor 90 de zile.

Dieta Dukan, cele 4 faze detaliate

În timpul acestor 90 de zile de regim în fiecare cea de-a 29-a zi nu vei consuma decât lichide. Ca să îţi fie mai uşor, pe lângă apa simplă poţi să consumi şi ceaiuri din plante neîndulcit sau suc de fructe. Astfel, vei avea 3 zile de detoxifiere în timpul celor 90 de zile ale dietei Rina.

Citeste ce mananci in dieta Rina pe Cosmopolitan.ro.