Dieta secretă cu care Andi Moisescu se menţine în formă la aproape 50 de ani. „N-am renunțat la nimic!”

Andi Moisescu va împlini la toamnă vârsta de 50 de ani, dar se menţine în plină formă. Dat fiind că soția lui, Olivia Steer, este adepta stilului raw-vegan mulți s-au întrebat dacă și juratul de la "Românii au talent" a renunțat la anumite alimente, îndeosebi la carne.

14 mai 2022, 09:46
Dieta secretă cu care Andi Moisescu se menţine în formă la aproape 50 de ani. „N-am renunțat la nimic!”
Dieta secretă cu care Andi Moisescu se menţine în formă la aproape 50 de ani

Dieta secretă cu care Andi Moisescu se menţine în formă la aproape 50 de ani. Chiar dacă soția sa, Olivia Steer, a renunțat la carne de ceva timp, Andi Moisescu spune că el nu a recurs la așa ceva, ci doar încearcă să își formeze niște obiceiuri alimentare sănătoase.

Dieta secretă cu care Andi Moisescu se menţine în formă la aproape 50 de ani. „N-am renunțat la nimic!”

„N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative”, a declarat Andi Moisescu pentru VIVA!.

Andi Moisescu şi Olivia Steer, căsătoriţi de 17 ani. Care este secretul relaţiei: „Nu vreau să pozez în vreun expert”

Prezentatorul de la Pro TV recunoaşte că, uneori, se mai lasă și pradă tentațiilor: „Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele!”.

Cum s-au cunoscut Olivia Steer şi Andi Moisescu: „A fost uşor greu… Orădeanca nu s-a lăsat uşor”

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, a dezvăluit, în trecut, motivul pentru care a a renunțat să mai consume carne: „Am avut două cazuri de cancer în familie. (…) Am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc şi am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea”.