Dieta ținută de Camelia Șucu. Femeia de afaceri arată impecabil la 57 de ani: „Pe mine m-a ajutat foarte mult”

Dieta ținută de Camelia Șucu. Este una dintre femeile de afaceri de succes din România, este pasionată de modă și reușește să fie una dintre cele mai în vogă apariții pe la evenimentele mondene.

25 nov. 2022, 10:38
Dieta ținută de Camelia Șucu. Femeia de afaceri arată impecabil la 57 de ani: „Pe mine m-a ajutat foarte mult”
Dieta ținută de Camelia Șucu

Dieta ținută de Camelia Șucu. . Femeia de afaceri are 57 de ani și se poate mândri  cu o siluetă de invidiat. Nu este de mirare, pentru că are un stil de viață sănătos, este atentă la ce mănâncă, iar mișcarea nu lipsește dintre activitățile sale.

Citește și: Camelia Șucu, confesiuni dureroase despre momentele dramatice din viața ei: ,,De multe ori am clacat”

Dieta ținută de Camelia Șucu

Ca multe alte vedete, Camelia Șucu ține postul intermitent, cunoscut sub denumirea de „intermitent fasting”. Adică în opt ore își respectă programul alimentar, iar timp de 16 ore, nu consumă decât apă și ceai.

Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile.

Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20.

Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!“, a dezvăluit Camelia Șucu, pentru Click.ro.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Aceștia s-au căsătorit pe vremea când Camelia Șucu era studentă în anul II la Facultatea de Medicină „Carol Davila”. Cei doi au împreună două fiice.

La divorț, Dan Șucu a încercat s-o scoată din afacerea cu mobilă, după ce Camelia a dezvăluit că fost timp de doi ani înșelată. Femeia de afaceri s-a ales cu 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care ea și soțul ei îl dețineau.