Larisa Iordache e singură! Ce spune gimnasta despre despărțire și care a fost motivul acesteia

Larisa Iordache a confirmat despărțirea de iubit, după ce în trecut a glumit pe seama acestui lucru. Acum tânăra își dorește să aibă o relație foarte serioasă și de durată.

27 sept. 2022, 08:45

Larisa Iordache anunța în urmă cu ceva timp că are iubit și părea foarte fericită cu viața pe care o avea. După ce a declarat că este într-o relație, gimnasta le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că s-a despărțit de iubit, ulterior spunându-le acestora că, de fapt, separarea a fost doar o glumă. De data asta, Larisa Iordache chiar s-a despărțit de cel care i-a fost iubit și a confirmat acest lucru.

Citește și: Răsturnare de situaţie! S-au împăcat după tot scandalul: „Au decis să se întâlnească din nou acasă”

„Gluma s-a transformat în ceva serios, dar sunt bine acum. Sunt foarte bine, sunt de ceva vreme singură și îmi e ok. Sper din suflet, ușor, ușor să cunosc alți oameni și de ce nu, să am o relație foarte serioasă pentru că sunt un om foarte serios și îmi doresc ceva de durată și, de ce nu, să fac următorii pași în sensul ăsta.”, a spus Larisa Iordache, citează AntenaStars.

„Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea din oameni trebuie să își facă apariția și să constate că nu mai e cazul să continue pentru că se poate ajunge la foarte multe lucruri și eu nu mi-am dorit aeastă chestie pentru că îmi doresc să am o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment. Nu mai eram noi pe aceeași undă așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine”, a mai declarat gimnasta.

Citește și: Cine a fost primul iubit al Simonei Halep și ce legături are familia acestuia cu Regele Mihai

Larisa Iordache s-a născut la București, în data de 19 iunie 1996 și provine dintr-o familie de sportivi. Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl fotbal. S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc, de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo, pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul „Mica Gimnastă”.

„E unică în gimnastică”, o caracterizează Mariana Bitang pe Larisa, despre care mai spune că: “Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar. Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!”.