Dieta „vârcolac”: Slăbire şi detoxifiere în decursul a doar 24 de ore

Premisa dietei "vârcolac" este că Luna influenţează apa din corpurile noastre, în acelaşi mod în care influenţează fluxul şi refluxul din ocean.

RomaniaTV.net
12 feb. 2014, 11:21
Dieta „vârcolac”: Slăbire şi detoxifiere în decursul a doar 24 de ore

Versiunea de baza presupune o zi in care trebuie sa postesti daca este luna plina sau luna noua – iar in acest caz, vei bea doar apa si suc. Acest lucru se presupune ca iti curata si detoxifica organismul de toxine si te poate ajuta sa slabesti pana la 2,7 – 3 kilograme intr-o zi (greutatea in apa eliminata din corp).

Slăbeşte fără efort: Shake-urile care te ajută să pierzi kilograme

Desi exista numeroase variante ale acestei diete, ele implica, in esenta, o detoxifiere lichida pentru cateva zile din luna – fie cand este Luna plina, fie cand e Luna noua sau inceputul unei faze lunare. Se pare ca in timpul Lunii pline, apa din tesuturi are un curs inversat si iese din celule, iar in acest fel este rezolvata problema retentiei de apa si este stimulat procesul de lipaza (cand o enzima din sucurile digestive hidrateaza grasimile, descompunandu-le in glicerina si in acizi grasi), potrivit feminis.ro.

Reţeta de detoxifiere care îţi curăţă ficatul în doar O ZI

Regula principala consta intr-un post simplu, de 24 de ore (postesti si bei doar apa si suc), in timpul Lunii Pline si in timpul fazelor Lunii Noi. Aceasta dieta simpla are potentialul de a te ajuta sa slabesti pana la 3 kilograme in 24 de ore, desi este mai des intalnit la oameni sa slabeasca 0,9-1,4 kilograme. Cel putin o parte din aceste kilograme este greutatea in apa (eliminata), dar o buna parte din ele este, de fapt, grasime.

Află care este varianta extinsă a dietei „vârcolac” pe Feminis.ro.