Diete sănătoase. Cura de slăbire cu citrice

Dietele sănătoase vizează pierdera în greutate fără înfomentare și fără a crea dezechilibre care să vă afecteze starea de sănătate. Dacă sunteți adepții unei diete sanatoase, vă recomandăm cura de slăbire cu citrice.

RomaniaTV.net
07 dec. 2015, 09:34
Diete sănătoase. Cura de slăbire cu citrice

Această dietă te ajută să slăbești rapid, prin accelerarea arderilelor și prin crearea senzației de sațietate. În plus, această dietă îți oferă vitamina C, o digestie mai bună, imunitate și îți crește numărul de celule albe din sânge.

Prin conţinutul mare de vitamina C, citricele ajută la arderea grăsimilor, cresc imunitatea şi au un puternic rol antioxidant. Sunt un bun antireumatic, hepatoprotector şi diuretic.Regimul bazat pe consumul de citrice promovează alimentația bogată în proteine, iar caloriile asimilate sunt limitate la doar 800 pe zi. Citricele sunt fructe bogate în nutrienți, fibre, vitamina C și conțin doar 66 – 84 calorii.

Citeşte şi  Dieta prin resetarea papilelor gustative. Cum funcţionează şi cât e de eficientă

Dacă veți consuma citrice în meniuri cu alimente reduse în carbohidrați, puteți pierde rapid în greutate, aproximativ 4 – 5 kilograme în doar 7 zile. Efectele pozitive se vor observa fără să vă înfometați, ci mâncând mese normale la ore obișnuite.

Meniu pentru dieta cu citriceLuni : 2 porții de salată orientală formată dintr-un ou fiert, doi cartofi, 3 măsline, un castravete murat, ceapă și ulei de măsline. Pe lângă acestea, vei mânca 4 porții de citrice (2 grepfruit, o lămâie cu o lingură de miere, două portocale și patru mandarine).

Citeşte continuarea pe antenasatelor.ro