Diferența de vârstă dintre Olivia Steer și Andi Moisescu. Soția juratului de la Românii au Talent e mult mai mică decât el

Cu câți ani este mai mică Olivia Steer decât soțul ei, Andi Moisescu. Partenera juratului de la Românii au Talent este mai tânără.

25 sept. 2023, 23:02
Diferența de vârstă dintre Olivia Steer și Andi Moisescu. Soția juratului de la Românii au Talent e mult mai mică decât el
Ce diferență de vârstă este între Olivia Steer și Andi Moisescu

Olivia Steer este mai tânără decât soțul ei, Andi Moisescu. Cei doi au un mariaj care durează de 19 ani și sunt părinții a doi băieți. Puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă este între ei.

Juratul de la Românii au Talent împlinește 51 de ani în octombire, iar Olivia Steer are și ea aproape 48 de ani. Diferența dintre cei doi parteneri nu este una exagerată, ci doar de trei ani.

Citește și: Olivia Steer, amendată de CNCD. Postarea legată de Covid-19 pentru care a fost reclamată de Colegiul Medicilor din România

Relația amoroasă dintre Olivia și Andi moisescu a început în anul 2002, în Ajunul Crăciunului. S-au întâlnit prin intermediul unui amic comun când înregistrau la Pro TV imnul pentru 1 decembrie. Juratul a povestit, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, că soția sa s-a lăsat foarte greu cucerită.

„Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut.

Am trăit tot timpul cu impresia că el e prins într-o relație serioasă, cu perspective, așa că nu întrevedeam altceva decât o amiciție plăcută. La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri.

Practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare”, spunea Olivia Steer, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Olivia Steer anunță schimbările pe care le-a observat după ce a renunțat la câteva alimente: „Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta”


Calendar 2024
Calendar 2024