Olivia Steer anunță schimbările pe care le-a observat după ce a renunțat la câteva alimente: „Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta”

Olivia Steer are un stil de viață complet diferit de mai bine de 15 ani și optează pentru mâncarea raw-vegană.

25 feb. 2023, 17:15
Olivia Steer anunță schimbările pe care le-a observat după ce a renunțat la câteva alimente: „Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta”
Olivia Steer nu consumă carne de 15 ani

Olivia Steer și-a schimbat stilul de viață în urmă cu 15 ani. Aceasta nu mai consumă deloc carne și produse lactate. Recent, soția lui Andi Moisescu a decis să renunțe și la cafea, iar acest lucru i-a adus foarte multe avantaje.

„S-au făcut 6 săptămâni de când nu mai beau cafea. Remarc că tenul și buzele îmi sunt mai hidratate, rinichii lucrează din plin (judecând după semnalele evidente, de manual), mă trezesc mai odihnită, mai calmă și, deci, sunt mult mai greu de stârnit. Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta, dar vă voi ține la curent, chiar și de departe!”, a scris Olivia Steer pe rețelele de socializare.

Vedeta face apel la o lume maitolerantă, care să accepte deciziile fiecăruia.

„Nu putem fi fericiți într-o lume nefericită, ce se împarte pe sine în buni și răi, pe criterii de rasă, etnie, religie, opinie politică sau personală, gata la cea mai mică tresărire, să elimine, prin tăieri, sfârtecări, explozii și cutremure, hălci de carne sau membre întregi, din propriul trup, de dragul adevărului absolut. Sau binelui suprem, cu forța.

Sau păcii lumii, câștigate cu tunul. Sau sănătății publice, prin proceduri medicale riscante, dar obligatorii. Au mai încercat-o și alții, prin cele mai odioase metode, pe care nici un om normal la cap nu le poate trece în derizoriu. Sau cu vederea. De aceea avem, azi, Codul de la Nürnberg – suma neuitărilor, durerilor și principiilor noastre, ale tuturor. Cine țintește nobil și eroic Binele Suprem, Adevărul Absolut, visează, de fapt, în secret, Puterea Totală, pentru sine, ca un dictator nemărturisit, ce e, dar cu speranțe mari de învestire grabnică.

Citește și: Andi Moisescu a făcut topul celor mai tari femei din România. Soţia lui, Olivia Steer, nu intră în primele trei!

De aia sunt mai bune înțelegerea, acceptarea, iertarea. Iar, când nu sunt posibile, măcar toleranța. Măcar atât… PS: Oricât de nepopular ar suna: în continuare, sunt raw-vegană. Nu mai beau nici cafea, de o lună jumate. De o săptămână, am renunțat și la sare. Now, shoot me! Or shoot me not…”, a mai spus Olivia Steer.

De ce a renunțat Olivia Steer la carne

În urmă cu mai mulți ani, olivia povestea depsre motivul care a făcut-o să renunțe la carne.

„Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc. Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea. Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază.

Citește și: Andi Moisescu câștigă foarte puțin din Apropo TV: „Eu pot acoperi doar o parte din costuri”

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.

Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice”, a povestit Olivia Steer.