DIGI RCS-RDS schimbări majore pentru toți românii! Prețurile abonamentelor se schimbă. Cât urmează să dai pe lună

DIGI RCS-RDS este unul dintre cei mai mari distribuitori de telecomunicații din România. Aceștia au o bază uriașă de clienți, tocmai pentru că prețurile sunt extrem de accesibil. Iată ce modificări a anunțat compania și cât vor costa abonamentele de acum înainte.

06 feb. 2024, 10:16
DIGI RCS-RDS schimbări majore pentru toți românii! Prețurile abonamentelor se schimbă. Cât urmează să dai pe lună
DIGI RCS-RDS schimbări majore pentru toți românii! Prețurile abonamentelor se schimbă. Cât urmează să dai pe lună

Digi RCS-RDS este una dintre cele mai importante companii de telecomunicații din România, cunoscute pentru succesul lor remarcabil pe piața locală. Această companie atrage clienți cu oferte irezistibile și servicii de înaltă calitate. Recent, au introdus un nou abonament la un preț incredibil de mic – doar 30 de lei!

În plus, RCS-RDS lansează periodic noi abonamente la prețuri competitive, potrivite atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi. De exemplu, un abonament de internet cu o viteză de 500 mb costă doar 30 de lei.

Citește și: Adevărul despre mămăliga românească! Care este secretul ascuns în spatele celui mai adorat preparat de la noi din țară

Pentru cei interesați de un router WIFI 6, compania oferă o viteză wireless maximă și o acoperire de încredere la doar 3 lei pe lună. Abonamentul de internet cu o viteză de 1000 mb costă 40 de lei și include și un router Mesh gratuit pentru clienții care optează pentru netul Fiberlink 1000. Dacă comanzi ambele oferte, primul router Mesh este gratuit, fiind reflectat în factură.

Aceste prețuri avantajoase sunt însoțite de servicii de top, ceea ce determină tot mai mulți români să își transfere numerele de telefon către Digi sau să aleagă ofertele lor.

„Descoperă lumea online în cel mai rapid mod posibil. De la streaming fără întreruperi la gaming fără lag, află pe propria rețea ce înseamnă o conexiune adevărată la Internet. Alege FiberLink de la DIGI de la doar 30 de lei/lună și află de ce #InternetÎnseamnăDIGI”, se arată în informarea făcută de reprezentanții Digi RCS-RDS, pe rețelele de socializare.

Digi RCS-RDS este unul dintre giganții de la noi din țară nu doar atunci când vine vorba despre internet și telefonie, ci și de televiziune. Românii au abonament la TV și plătesc prețuri accesibile. De curând, clienții au primit o veste bună. Pasionații de istorie și de documentare se vor bucura de un nou post de televiziune. Este vorba despre Prima History, un canal TV ce aparține trustului Clever Media, și se poate regăsi în grila de programe de la Digi. Pe noul post TV, disponibil abonaților RCS-RDS, vor putea fi urmărite seriale, filme și documentare românești, dar și străine.

Citește și: Ți-l mai amintești pe Vierme de la Animal X? Cum arată acum Laurențiu Penca, ajuns la vârsta de 40 de ani