Ți-l mai amintești pe Vierme de la Animal X? Cum arată acum Laurențiu Penca, ajuns la vârsta de 40 de ani

Laurențiu Penca, cunoscut ca Vierme în vremea trupei Animal X, are acum 40 de ani și este schimbat radical. Fostul muzician s-a restras din lumina reflectoarelor și și-a schimbat și aspectul.

06 feb. 2024, 09:41
Ți-l mai amintești pe Vierme de la Animal X? Cum arată acum Laurențiu Penca, ajuns la vârsta de 40 de ani
Ți-l mai amintești pe Vierme de la Animal X? Cum arată acum Laurențiu Penca, ajuns la vârsta de 40 de ani

La începutul anilor 2000, Vierme făcea furori, alături de Sopârlă și Hienă, cântând în trupa celebră Animal X, dar între timp a renunțat la muzică și s-a retras din lumina reflectoarelor.

Citește și: Șerban Copoț pleacă din televiziune: „Renunț la proiectul meu de suflet!”

Cum arată acum Vierme din Animal X

Vierme, Șopârlă și Hienă făceau furori în urmă cu mai bine de 20 de ani, cu trupa Animal X. După ce au decis că trupa nu mai are un viitor, fiecare a luat-o pe drumul său. Șerban Copoț (Hienă) a continuat să lucreze în televiziune, dar mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ceilalți doi membri ai formației. La 40 de ani, Laurențiu Penca (Vierme) este extrem de schimbat. S-a lansat în afaceri și nu mai are nicio legătură cu lumea artistică.

În momentul de față am două companii, un brand în domeniul amenajărilor interioare, construcții, proiectare, design interior, iar a doua companie lucrează în zona de confecții metalice. Nu am avut neapărat o pasiune pentru lucrurile acestea, ci doar am speculat o oportunitate, am văzut că este loc în piață și am pornit o afacere. Cochetez de mulți ani cu zona antreprenorială, chiar zeci. Am trecut destul de ușor, este doar un alt domeniu în care am pus pe picioare un business”, povestea Laurențiu Penca în urmă cu ceva vreme, potrivit stirileprotv.ro.

Laurențiu Penca și-a schimbat complet și look-ul. Pe vremuri a fost roșcat, verde, blond și chiar și albastru, însă acum nu se mai vopsește. Și-a lăsat părul creț mai lung, și-a pus ochelari de vedere, însă la o privire mai atentă nu și-a schimbat deloc trăsăturile, iar trecerea anilor nu și-a lăsat o amprentă prea puternică asupra sa.

Recent, în urmă cu o lună și jumătate, a apărut în podcastul lui Horia Brenciu, alături de fostul lui coleg, Șerban Copoț, semn că au rămas în relații bune și după destrămarea trupei.

Fiecare a plecat într-o direcție, dar s-a întâmplat natural. Animal X este încă funcțional, ne mai întâlnim, mai discutăm. Perioada în care cântam a fost o perioadă frumoasă, dar învolburată și agitată. Senzația de scenă, dar mai ales energia care se transmitea de către public a fost ceva aparte și este greu de descris, trebuie să o simți, dar cred că asta îmi lipsește cel mai mult”, a mărturisit Vierme.

Laurențiu Penca este și un tată devotat fiului său. În trecut, chiar el povestea că a rămas în relații bune cu fosta lui parteneră, iar fiul său are acum 8 ani.

Familia mea este reprezentată momentan de fiul meu Robert și de părinții mei. Mai am un gen de familie în business, colegii mei, echipa mea. Nu am momentan o soție, eu cu mama lui Robert suntem foarte buni prieteni și asta e grozav”, a mai declarat Laurențiu Penca,  pentru Redactia.ro.

Citește și: Ce s-a ales de Monica din trupa Angels. Noua ocupație a vedetei este total neașteptată: „Sunt mândra de mine și merg în continuare înainte pe acest drum”