CFR CLUJ – Universitatea Craiova 1-0: Dan Petrescu, victorie pragmatică, prima de la revenire

Formaţia CFR Cluj a a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în etapa a 9 a Ligii I.

20 sept. 2021, 17:58
CFR CLUJ – Universitatea Craiova 1-0: Dan Petrescu, victorie pragmatică, prima de la revenire

CFR CLUJ – Universitatea Craiova 1-0: 

Campioana a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în ultimul meci al rundei #9 din Liga 1. Cele două formații se vor întâlni și joi, de data aceasta la Craiova, în 16-imile Cupei României.

CFR Cluj ar fi trebuie să beneficieze de un penalty în minutul 72 al disputei cu CS Universitatea Craiova, la scorul de 1-0, pentru un fault comis de Nicușor Bancu asupra lui Cristi Manea.

În urma rezultatului înregistrat în Gruia, CFR Cluj rămâne pe locul 1 în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe 9, cu 13 puncte, la egalitate cu FC Argeș.

„Am jucat foarte slab în prima repriză. Deși am avut câteva ocazii și ghinion pe alocuri. În mare, nu mi-a plăcut cum am jucat. Am discutat cu jucătorii după meci. Vom analiza în următoarele zile ce am făcut greșit.

E o diferență foarte mare față de meciul trecut. Am avut atitudine atunci, foarte multe ocazii, numai ghinionul a făcut să nu câștigăm meciul cu Sepsi (n.r. – 1-1).

Trebuie să marcăm. Avem multe ocazii și ratăm cu o seninătate incredibilă! Echipa noastră nu s-a ridicat la nivelul normal”, a declarat Reghecampf.

Ştirea iniţială: 

Dan Petrescu se teme de acest joc, primul pe teren propriu de la revenire, din cauza problemelor de lot pe care le are campioana, dar antrenorul campioanei ne-a obişnuit cu astfel de tactici.

Biletul zilei pariuri1x2.ro: CFR Cluj – Univ. Craiova în prim-plan!
CFR Cluj – Universitatea Craiova,LIVE VIDEO, ora 21:00 Echipele probabile:

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Boateng – Deac, Debeljuh, Petrila
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Bancu – Nistor, Screciu, Houri – Gustavo, Koljic, Ivan

CFR Cluj a pierdut primele două meciuri după revenirea lui Dan Petrescu, cu FC Botoșani (0-1) și Jablonec (0-1). Universitatea Craiova vine după remiza cu Sepsi OSK, scor 1-1.

Cristiano Ronaldo, „ţepuit” de 300.000 de euro. Cum a devenit victima unei escrocherii timp de trei ani
Derby-ul din această seară va fi condus la centru de Marcel Bîrsan. Asistenți vor fi Mircea Grigoriu și George Neacșu.

Cele două rivale s-au mai întâlnit în acest start de sezon în Supercupa României. Antrenorii celor două echipe erau la momentul respectiv Marinos Ouzounidis și Marius Șumudică. Oltenii s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-2.

CFR Cluj joacă acasă cu CS Universitatea Craiova, de la ora 21:00. Meciul e liveTEXT pe Romaniatv.net, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+. Cele două formații se vor întâlni și joi, de data aceasta la Craiova, în 16-imile Cupei.

Petrescu, replică pentru Șumudică: „Accept multe, dar nu asta! Să-și vadă de antrenorat și să aibă rezultatele mele”

Dan Petrescu (53 de ani) a oferit replica după atacul fără precedent lansat de Marius Șumudică (50 de ani).

În timpul conferinței care prefațează derby-ul dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, Dan Petrescu a fost întrebat și despre conflictul cu Marius Șumudică.

„Nici nu am văzut și nici nu am citit ce a zis Marius Șumudică. Doar am auzit. Eu nu am vorbit rău de nimeni de când mă cunoașteți. Dacă eu am spus ceva rău de un antrenor, aici îmi dau demisia și plec. Declarația a fost clară, dacă făceam eu pregătirea. Dar nu am zis că antrenorul precedent a făcut-o greșită.

Dacă ziceam așa, avea dreptul să zică ce vrea el. Eu nu am vorbit rău de niciun antrenor. Eu doar mă apăr și m-am apărat. Îi doresc multă baftă lui Șumudică, să antreneze unde vrea el și să aibă rezultatele pe care le-am avut eu. Îi doresc să își găsească repede echipă și să își vadă de antrenorat!

În niciun caz nu vreau să fac polemică cu un antrenor, public. Putea să mă sune pe mine și să rezolvăm. Am înțeles că a intrat la televizor. N-am pomenit așa ceva. Eu am avut o dispută în trecut și cu Hagi, dar nu am făcut așa ceva.

Eu n-am zis că a făcut el pregătirea proastă, ci că preferam să o fac eu, cum știu. Când iau o echipă din mers, nu e echipa mea. Nu am dat în nimeni, niciodată! Eu îmi respect colegii! Accept orice, dar să nu se ajungă la jigniri”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=kfDGfzFVRgU