FCSB – Rapid 3-1 Derby cu casa închisă pe Arena Naţională!

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

06 nov. 2022, 21:16
FCSB – Rapid 3-1 Derby cu casa închisă pe Arena Naţională!

FCSB – Rapid 3-1. Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB.

În minutul 10 Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea.

În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalti pentru 3-1. FCSB este pe locul  7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate.

DIGI SPORT LIVE VIDEO FCSB – Rapid ONLINE STREAMING 2022. FCSB joacă acasă cu Rapid de la ora 21:00, în etapa #17 din Liga 1, live pe Romaniatv.net. Meciul e televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

FCSB vine după două rezultate consecutive nefaste, o înfrângere în grupele Conference League, 0-3, cu West Ham, pe teren propriu, și un eșec în deplasare, 1-2, la Universitatea Cluj, în Liga 1.

De cealaltă parte, Rapid a reușit o victorie extrem de importantă etapa trecută, 2-1, acasă, contra celor de la CFR Cluj, și are o serie de cinci partide fără eșec în toate competițiile.

Situația din clasament este una diferită. Dacă trupa lui Adrian Mutu este aproape de liderul Farul Constanța, pe poziția a doua, la 8 puncte distanță, FCSB se luptă pentru a-și asigura prezența în play-off.

Momentan, formația condusă de Mihai Pintilii este la 6 puncte de Petrolul Ploiești, dar are trei partide mai puțin jucate față de nou-promovată.

FCSB – Rapid ONLINE STREAMING 2022 DIGI SPORT LIVE VIDEO 

Au  mai marcat: Cordea ’14, Compagno ’29, Oct. Popescu ’57  /Dugandzic 76

Gol FCSB, min. 14: Olaru interceptează un balon care ajunge la Octavian Popescu, acesta îi pasează lui Cordea care înscrie cu un șut din interiorul careului.

FCSB – Rapid, echipe de start

Echipa FCSB-ului pentru meciul cu Rapid:

Târnovanu – Crețu, Haruț, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: Vlad – Coman, Miculescu, Omrani, Boboc, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu

Adrian Mutu, în schimb, merge pe formula deja consacrată.

Echipa Rapidului pentru meciul cu FCSB:

Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Emmers, Albu, Kait – Sefer, Luckassen, Ioniță
Rezerve: Drăghia – Iacob, Ignat, Ștefan, Crepulja, Ciobanu, Pănoiu, Vojtus, Dugandzic

Antrenor: Adrian Mutu
Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Bucureşti) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) / Arbitru VAR: Petrescu Radu (Bucureşti), Arbitru AVAR: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Derbiul FCSB – Rapid: Jandarmii au găsit obiecte pirotehnice ascunse în stadion

Jandarmeria Capitalei a anunţat că mai multe obiecte pirotehnice s-au găsit la controlul stadionului, înaintea derbiului din Superligă FCSB – Rapid.

“Premergător realizării dispozitivului, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării şi întocmirii actelelor necesare începerii cercetărilor”, a precizat Jandarmeria.

“Pe această cale, atragem atenţia tuturor participanţilor la evenimentul sportiv asupra faptului că aceste acţiuni  constituie fapte de natură penală şi sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare. Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria  Capitalei evidenţiază din nou ca pentru acest meci de fotbal au fost dispuse măsuri  speciale de control asupra tuturor persoanelor şi autovehiculelor care vor intra in incinta arenei sportive”, a subliniat Jandarmeria Capitalei.

Derbiul FCSB – Rapid – Mihai Pintilii: Sper din tot sufletul să le facem o bucurie suporterilor şi să câştigăm acest meci

Antrenorul interimar al FCSB, Mihai Pintilii, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Rapid este favorită să câştige derbiul din etapa a XVII-a din Superligă. De asemenea, el a reafirmat că încă nu este pregătit să devină antrenor principal la FCSB.

FCSB – Rapid, echipele probabile. Derby de România pe Arena Națională. Cine va transmite LIVE, meciul

„Este derbiul campionatului, singurul care a rămas şi cred că este cel mai important meci al nostru. Sper din tot sufletul să le facem o bucurie suporterilor şi să câştigăm acest meci. Normal că Rapid este favorită ca urmare a locului din clasament, dar în derbiuri niciodată nu contează chestia asta”, a declarat Pintilii.

El a reiterat că nu este pregătit să devină antrenor principal la FCSB. „Eu am mai spus, mai durează până să devin eu antrenor principal la această echipă. E normal să fiu lângă jucători, pentru că am fost lângă ei în vestiar tot timpul şi am încercat tot timpul să le dau soluţii problemelor, dar eu încă nu sunt pregătit să le fiu antrenor. Ar trebui să mă schimb eu total”, a precizat Mihai Pintilii.

Meciul FCSB-Rapid: Săpunaru – Mă interesează mai puţin spectacolul, mă interesează să câştigăm puncte! / Mutu – Avem o responsabilitate mare pe umeri!

Cristian Săpunaru, căpitanul echipei Rapid Bucureşti, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să câştige meciul de duminică, împotriva FCSB. Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, ştie că meciul cu FCSB înseamnă o responsabilitate uriaşă pe umerii jucătorilor săi.

”Nu cred că antrenorul joacă în teren. Oricum, ştim cine este antrenor la FCSB. Este un derby şi trebuie să-l tratăm ca atare. Nu contează avantajul în clasament. Obiectivul nostru este play-off-ul, acum vom vedea ce se va întâmpla. Mă interesează mai puţin spectacolul, mă interesează să câştigăm puncte. Îl ştiu bine pe Pintilii, am jucat la naţională împreună, îi urez succes, dar după meciul cu noi, de mâine. Cât despre suporteriSper să nu apară incidente, să fie un derby frumos, spectacol. Să nu apară incidente, este poliţie, este jandarmerie, sunt stewarzi”, a declarat Cristian Săpunaru.

Doliu la FCSB. Mesaj dureros transmis de Mihai Stoica: „Vei rămâne alături de noi mereu”
”Mi-ar fi plăcut să-l întâlnesc pe Dică, pentru că am fost colegi. Dar Dică nu mai este la FCSB. Este un derby împotriva unei echipe care oricând poate să joace la cel mai înalt nivel şi poate câştiga. Noi vrem să avem o strategie prin care să câştigăm acest meci. Spectacolul înseamnă să câştigi. Vrem să trecem cu bine peste acest derby şi vom vedea, pentru că sunt trei meciuri cu adversari puternici în această săptămână şi vor fi şi schimbări de jucători. Campionatul este lung, FCSB are timp să revină, celalte echipe nu stau nici ele pe loc, lupta e crâncenă. Jucătorii mei trebuie să ştie că au o responsabilitate mare, este  un meci special şi pentru suporteri, trebuie să facem totul pentru victorie. Suntem într-o formă bună. Va fi spectacol şi între cele două galerii. Sunt toate premizele că va fi un meci spectaculos”, a declarat şi tehnicianul Adrian Mutu.