SIMONA HALEP – GABRIELA RUSE ONLINE STREAMING 6-1, 6-2 în primul tur la Transylvania Open

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a debutat, miercuri, la Transylvania Open, unde a învins-o în primul tur al competiției de la Cluj-Napoca pe conaționala Gabriela Ruse (23 de ani, 85 WTA), scor 6-1, 6-2.

27 oct. 2021, 16:52
SIMONA HALEP – GABRIELA RUSE ONLINE STREAMING 6-1, 6-2 în primul tur la Transylvania Open

UPDATE

: Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a debutat, miercuri, la Transylvania Open, unde a învins-o în primul tur al competiției de la Cluj-Napoca pe conaționala Gabriela Ruse (23 de ani, 85 WTA), scor 6-1, 6-2. Simona Halep va juca optimile de finală împotriva rusoaicei Varvara Gracheva (21 de ani, 81 WTA), care a trecut de Andrea Petkovic, scor 6-4, 2-6, 6-4.

SIMONA HALEP – GABRIELA RUSE. Ziua a treia a meciurilor de pe tabloul principal la Transylvania Open programează confruntarea dintre Simona Halep (18 WTA), favorita numărul 1 a turneului, şi Gabriela Ruse (85 WTA). Cele două nu s-au mai întâlnit până acum, favorită pe hârtie fiind, evident, Simona Halep. „Dacă nu credeam că o pot învinge, nu intram pe teren.” a spus la o conferinţă de presă Gabriela Ruse, care a intrat în top 100 în urmă cu câteva săptămâni.

SIMONA HALEP – GABRIELA RUSE. „Mă antrenez de mulţi ani pentru acest moment, dar nu voi pune presiune pe mine; de fapt, rezultatul nu este important. Simona este favorită pe hârtie, dar pot să vă asigur că voi încerca să câştig, chiar dacă voi avea emoţii, pentru că nu este deloc uşor să-ţi înfrunţi idolul”, a mai spus Ruse.

Emma Răducanu a obţinut la Cluj prima victorie după succesul de la US Open. Următoarea sa adversară de la Transylvania Open va fi Ana Bogdan

De cealaltă parte, Simona Halep a avut un sezon complicat, presărat de accidentări şi absenţe îndelungi din circuit.

„Cred că este o mare performanţă pentru România să aibă atât de mulţi jucători în top 100. Întâlnesc o adversară româncă foarte tânără, a jucat mult anul acesta, aşa că are mare încredere.”, a spus Halep, în conferinţa de presă de după sosirea la Cluj Napoca.

„Nu am nimic de pierdut, sper să fac un meci bun, să arăt un tenis bun şi să mă bucur de acest moment. România se află într-un loc bun, din punct de vedere al tenisului feminin, sper ca mult mai multe jucătoare să intre în top 100.”

Tot miercuri, va evolua la BT Arena şi Jaqueline Cristian, care se confruntă în turul secund cu australianca Ajla Tomljanovic (43 WTA), favorita numărul 5 la Transylvania Open. Meciul e ultimul din program şi nu va începe mai devreme de ora 19.30.

Emma Răducanu, discurs impresionant în română după primul meci la Transylvania Open. „Îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici!” VIDEO

Alte 3 jucătoare din România vor evolua miercuri în proba de dublu. Astfel, Irina Begu şi Andreea Mitu întâlnesc perechea Amina Anshba (Rusia)/ Anastasia Detiuc (Cehia), în timp ce Irina Bara face pereche cu georgiana Ekaterine Gorgodze, alături de care vor înfrunta cuplu german alcătuit din Mona Barthel şi Anna-Lena Friedsam.


loading...