DIGI SPORT LIVE VIDEO STEAUA – CSU CRAIOVA ONLINE 2-0: Revenirea lui Reghecampf

DIGI SPORT LIVE VIDEO STEAUA - CSU CRAIOVA ONLINE 2015. STEAUA a câştigat cu scorul de 2-0 meciul cu Universitatea Craiova, jucat duminică seara, la Piteşti, în cadrul etapei a 21-a a Ligii 1. Golurile campioanei au fost marcate de Paul Papp, în minutul 81, şi Gregory Tade, două minute mai târziu.

RomaniaTV.net
06 dec. 2015, 15:08
DIGI SPORT LIVE VIDEO STEAUA – CSU CRAIOVA ONLINE 2-0: Revenirea lui Reghecampf

DIGI SPORT LIVE VIDEO STEAUA – CSU CRAIOVA ONLINE 2015: Duelul din această seară va consemna revenirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca Stelei. Acest a mai antrenat gruparea roș-albastră între 2012 și 2014, atunci când a câștigat două titluri și a ajuns în primăvara europeană.

STEAUA – CS U CRAIOVA LIVE VIDEO 2015

Echipele de start:

Steaua: Niţă – Râpă, Varela, Papp, Toşca – Breeveld, Stanciu – Tudorie, Hamroun, Adi Popa – Tade.

CS U Craiova: Bălgrădean – Achim, Popov, Iliev, Vătăjelu – Kay, Mateiu – Bancu, Zlatinski, Ivan – Nuno Rocha.

După 20 de etape campioana en titre ocupă doar un modest loc 5, cu 31 de puncte. Lider este Astra Giurgiu, cu 41 de puncte. Echipa lui Șumudică va încheia runda pe primul loc indiferent rezultatul partidei cu CSMS Iași. Steaua o poate egala totuși la puncte pe Dinamo, cel puțin provizoriu.

Campiona en titre a primit 5 goluri în ultimele 3 meciuri jucate pe propriul teren și nu a câștigat decât un punct din cele mai recente 3 partide. La primul său meci de la revenire, Reghecampf nu va putea conta pe Chipciu, Muniru și Kharja, accidentați, dar nici pe Guilherme și Filip, suspendați.

De cealaltă parte, Săndoi nu-i va putea folosi pe Acka și Bawab. Atacantul iordanian este suspendat, iar fundașul este nerefăcut. Deși e la doar un punct de play-off, echipa vizitatoare are 4 înfrângeri în 10 deplasări și în ultimele două runde nu a reușit decât o remiză. 

Lucian Filip și Guilherme Sitya sînt suspendați pentru meciul Stelei de la Pitești, cu CS U Craiova.

Campioana României nu-i va avea nici pe Chipciu, Muniru și Kharja, care sînt accidetanți.

În aceste condiții, Carp va fi din nou titular, în timp ce la închidere va apărea cuplul format din Breeveld și Tahar.

Locul lui Chipciu va fi luat de Stanciu, în timp ce pe benzi vor fi Popa și Hamroun.

DIGI SPORT LIVE VIDEO STEAUA – CSU CRAIOVA ONLINE 2015: ECHIPE PROBABILE:

Steaua (4-2-3-1): Fl. Niţă – Papp, Varela, Carp, Toşca – Breeveld, Tahar – Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun – Tade
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf 

CS U Craiova (4-2-3-1): Bălgrădean – S. Achim, Popov, Iliev, Vătăjelu – Mateiu, Madson – A. Ivan, Zlatinski, Bancu – Nuno Rocha
Antrenor: Emil Săndoi

CSU CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: 1-2, în tur

CSU CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Mirel Rădoi a decis să alinieze la Craiova un prim 11 plin de surprize. Niță apără în locul lui Cojocaru, Tade e rezervă, în vreme ce Stanciu e titular.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO

ECHIPELE DE START

CSU Craiova: Bălgărdean – Achim, Acka, Dumitraș, Vătăjelu – Madson, Mateiu, Zlatinski, Herghelegiu – Ivan, Nuno Rocha

Steaua: Niță – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Filip, Muniru – Popa, Stanciu, Chipciu – Tudorie


Ziua de duminică în Liga 1 se deschide cu derby-ul etapei a 8-a, dintre CS Universitatea Craiova șiSteaua, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Craiova e prima echipă gata să profite de forma slabă a Stelei, care a pierdut cu 0-3 pe teren propriu în fața lui Rosenborg, în turul play-off-ului pentru grupele Europa League și este ca şi eliminată din cupele europene.

„Prevăd o echipă Steaua rănită în orgoliu, dar care vor încerca să remonteze ce au pierdut până acum, să își îndrepte gândirea spre campionat.”, a spus directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cârțu.

„Avem o datorie față de suporteri și față de noi. Este foarte important să luăm cele 3 puncte să nu pierdem și să facem un meci bun acasă.”, a spus și Andrei Dumitraș, care în 2012 a jucat pentru Steaua.

Fost antrenor al Stelei, Cârţu are probleme la Craiova – CSU e în zona de play out, după ce a reuşit o singură victorie în 7 etape. Parcursul sub aşteptări a pus în pericol posturile cuplului Cârţu – Săndoi.

„Ce ni s-a întâmplat până acum a fost un rod al neșansei. A fost foarte multă neșansă. Contestatari au fost și când aveam 19 meciuri neînvinși. Se găsesc, nu îmi fac probleme.”, a mai spus Cârțu.

CS Universitatea Craiova – Steaua se joacă duminică, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi RomaniaTV.net

STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-1. Steaua a învins pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-1 (2-0), sâmbătă seara, pe stadionul Ghencea, într-un meci din etapa a doua a Ligii 1 de fotbal.

Campioana a deschis scorul rapid, prin Adrian Popa (4), după o acţiune personală, iar Lucian Sânmărtean (34) a majorat diferenţa din lovitură liberă. Fernando Varela a marcat al treilea gol al Stelei în prelungirile partide, în urma unei lovituri libere (90+3). Juniorul Andrei Ivan, în vârstă de doar 17 ani, a înscris golul de onoare al oltenilor (90+4), la ultima fază a meciului.

Steaua are maximum de puncte după două runde şi a trecut pe primul loc în clasament, în timp ce CS Universitatea rămâne cu un singur punct.

Click aici pentru a vedea Steaua – CS Universitatea Craiova

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+4 GOOOL Craiova! Andrei Ivan reduce din diferenţă, scor final 3-1 pentru Steaua!

Min. 90+3 GOOOL Varela! Fundaşul Stelei a marcat cu pieptul, din 6 metri, din centrarea lui Sânmărtean, din lovitură liberă. Steaua – CS Universitatea Craiova 3-0!

Min. 34 GOOOL Steaua! Lucian Sânmărtean înscrie un gol superb, din lovituă liberă! Steaua – CS Universitatea Craiova 2-0!

Min. 3 GOOOL Steaua! Adi Popa ia o acţiune pe cont propriu, îi depăşeşte uşor pe fundaşii centrali craioveni şi marchează cu un şut de la 14 metri! Steaua – CS Universitatea Craiova 1-0!

Steaua va juca primul meci din campionat, pe Ghencea, fără spectatori ca urmare a unei pedepse primite în sezonul trecut. Roş-albaştrii joacă astăzi, de la ora 21.00, împotriva nou-promovatei CS Universitatea Craiova şi partida este mai grea decât pare la prima vedere.

STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV. Steaua se află între cele două meciuri cu Aktobe, decisive pentru calificarea în play-off-ul Ligii Europa, iar antrenorul oltenilor, Ionel Gane, este neînvins în ultimele două dueluri cu Steaua şi are o doză mare de optimism înaintea partidei de astăzi.

Trebuie să ne bucure acest meci, de multă vreme ne doream asemenea partide tari. Păcat că se joacă fără spectatori. Îmi doresc ca echipa mea să joace bine, să obţină maximum de puncte. Cînd eram antrenor la Severin şi la Corona n-am pierdut în faţa Stelei, vreau să fim la înălţime şi sîmbătă. Numai prin rezultate şi un joc bun le putem cîştiga încrederea celor care încă mai sînt reticienţi„, spunea Ionel Gane. STEAUA-UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV.

Citeşte şi Inedit, la STEAUA. Jucătorii au părăsit cantonamentul înaintea meciului cu Universitatea Craiova