Discuţie Marta-Blejnar, despre un ofiţer SRI: "Alt fraier! Tu îl cunoşti?" "Cine e dobitocul ăsta?"

Publicat: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 12:52 // Actualizat: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 13:04 // Sursa: România TV

Interceptările dintre Codruţ Marta şi Sorin Blejnar arată că şeful ANAF a continuat colaborarea cu Marta şi după ce acesta nu mai era şeful său de cabinet, informează România TV. Dacă Blejnar declara că după luna mai 2010, colaborarea sa profesională cu Marta s-a încheiat, discuţiile pe care le aveau la telefon în luna august îl contrazic.

Foto: România TV

DIICOT a interceptat o discuţie între Blejnar şi Marta, despre un ofiţer SRI sub acoperire. Codruţ Marta verifica dacă Blejnar îl cunoaşte pe ofiţer, care avea informaţii despre cei doi.

Codruţ Marta: Domnu', tu cunoşti pe unu Narcis Borşan?

Sorin Blejnar: Nu.

Codruţ Marta: De pe la Piatra Neamţ.

Sorin Blejnar: Nu

Corduţ Marta: F... în gură! Alt fraier! Dar lasă că ştiu eu cum să îl iau. Care se laudă că ce a vorbit cu tine. Ştia că concedii, că eu, că nu ştiu ce, că el e dealer OMV. Narcis Borşan şi e şi ofiţer sub acoperire pe la SRI. De la ăştia ne vin nouă toate belelele. F... mă-sa!

Sorin Blejnar: Cine e dobitocul ăsta?

Codruţ Marta: Păi nu ştiu cine e. Că o fată, că s-a împrietenit şi zice...cred că am un nou iubit, da nu-s sigură. Ca şi cunoştinţă comună, cum îl cheamă, aşa, Narcis. Ce Narcis? Şi mai cum? Şi aşa. Şi e dealer OMV, dealer OMV! Şi e ofiţer. Nu ştiu de care. A vorbit cu tine acu' o săptămână sau două când ştia că sunt eu în concediu.

Sorin Blejnar: Da' dă-l în mă-sa!

Codruţ Marta: Da, bine, dar n-am știut. De aia te-am sunat.

Sorin Blejnar: Nu, nu.

Codruţ Marta: Am zis că poate ştii tu vreun bou din ăsta.

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar a declarat că stenogramele apărute în presă nu fac decât să confirme că a respectat legea şi spune că un procuror care participă alături de premierul Ponta la raliu nu are legitimitate, anunţând totodată că ar putea sesiza instituţii internaţionale.

"Apariţia aestor stenograme nu face decât să confirme încă o dată că atunci când am ocupat funcţia de preşedinte al ANAF am respectat LEGEA, acţionând în interesul naţiunii române şi al instituţiei pe care am condus-o. Totodată, invit mass-media şi orice altă persoană interesată să analizeze cu atenţie şi obiectivitate toate cele 213 stenograme care se regăsesc la dosarul instrumentat de către DIICOT, pentru a constata cele afirmate anterior de mine, şi anume că nu am nicio legătură cu dosarul de evaziune fiscală instrumentat", a spus Blejnar.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 21:32
Votează email 0 email
...acoperire. Codruţ Marta verifica dacă Blejnar îl cunoaşte pe ofiţer, care avea informaţii despre cei doi. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
20 oct 15:41
Răspunde | Votează email 0 email
gianina
INTERCEPTĂRI Ce politician este adevăratul ZEUS? Datele din dosarul Blejnar indică un primar importantCuvinte cheie: zeus, scripcaru, primar, brasov, primarie, cablisti, deputat,
Primarul Brașovului apare în stenograme

Primarul Brașovului apare în stenograme


Dosarul în care sunt inculpaţi fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar şi consilierul acestuia, Codruţ Marta, conţine şi 20 de note de redare a convorbirilor primarului din Braşov. Într-una dintre acestea George Scripcaru, care avea numele de cod ZEUS, poartă o discuţie cu un parlamentar, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, pe tema reţelelor subterane de comunicaţie, potrivit portalului de business money.ro.

Bărbat: Alo, domnu preşedinte primar, ce faceţi?

Scripcaru: să trăiţi, domnu preşedinte! Cu partidu pe aici, mă zbat şi eu pe la Bucureşti.

Deputat: Auzi excelenţă! Eu am reţinut atunci seara că tu ai avea posibilitatea să închiriezi reţeaua aia subterană pentru un anumit operator. Întrebarea mea este următoarea, cât luaţi voi pentru km?

Scripcaru: Deci e foarte important ca cei care vor să vadă întâi despre ce este vorba, că un operator dacă nu vede că sistemul este continuu şi doar pe bucăţele aşa, o să aibă ce ştiu eu ce...părere.

....

Scripcaru: Dacă e, ca să-ţi spun astea acuma exact trebuie să mă uit pe hârtii, că nu ştiu toate detaliile

Deputat: Că facem un contract de închiriere pe ce stiu eu 10 ani, aşa, dar un preţ care să trăiască primăria 10 ani!

...

Deputat: adică noi venim şi luam tot, tot ce ai! Toate tronsoanele. Luam şi noi ce putem pe acolo, mai pe decesubt, prin canale.

Scripcaru: Da, da, tronsoane.

Deputat: Deci vezi tu câţi km ai şi îmi spui..bă, atâta e km. Dacă ne convine, luăm, dacă nu, nu. De ex, am înţeles că unele oraşe închiriază undeva între 15, 16 milioane km de lei vorbes
20 oct 13:58
Votează email 0 email
...acoperire. Codruţ Marta verifica dacă Blejnar îl cunoaşte pe ofiţer, care avea informaţii despre cei doi. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
20 oct 13:15
...că şeful ANAF a continuat colaborarea cu Marta şi după ce acesta nu mai era şeful său de cabinet, informează România TV. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Discuţie Marta-Blejnar, despre un ofiţer SRI: "Alt fraier! Tu îl cunoşti?" "Cine e...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H