Discuţie Marta-Blejnar, despre un ofiţer SRI: „Alt fraier! Tu îl cunoşti?” „Cine e dobitocul ăsta?”

Interceptările dintre Codruţ Marta şi Sorin Blejnar arată că şeful ANAF a continuat colaborarea cu Marta şi după ce acesta nu mai era şeful său de cabinet, informează România TV. Dacă Blejnar declara că după luna mai 2010, colaborarea sa profesională cu Marta s-a încheiat, discuţiile pe care le aveau la telefon în luna august îl contrazic.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 09:52
Discuţie Marta-Blejnar, despre un ofiţer SRI: „Alt fraier! Tu îl cunoşti?” „Cine e dobitocul ăsta?”

DIICOT a interceptat o discuţie între Blejnar şi Marta, despre un ofiţer SRI sub acoperire. Codruţ Marta verifica dacă Blejnar îl cunoaşte pe ofiţer, care avea informaţii despre cei doi.

Codruţ Marta: Domnu’, tu cunoşti pe unu Narcis Borşan?

Sorin Blejnar: Nu.

Codruţ Marta: De pe la Piatra Neamţ.

Sorin Blejnar: Nu

Corduţ Marta: F… în gură! Alt fraier! Dar lasă că ştiu eu cum să îl iau. Care se laudă că ce a vorbit cu tine. Ştia că concedii, că eu, că nu ştiu ce, că el e dealer OMV. Narcis Borşan şi e şi ofiţer sub acoperire pe la SRI. De la ăştia ne vin nouă toate belelele. F… mă-sa!

Sorin Blejnar: Cine e dobitocul ăsta?

Codruţ Marta: Păi nu ştiu cine e. Că o fată, că s-a împrietenit şi zice…cred că am un nou iubit, da nu-s sigură. Ca şi cunoştinţă comună, cum îl cheamă, aşa, Narcis. Ce Narcis? Şi mai cum? Şi aşa. Şi e dealer OMV, dealer OMV! Şi e ofiţer. Nu ştiu de care. A vorbit cu tine acu’ o săptămână sau două când ştia că sunt eu în concediu.

Sorin Blejnar: Da’ dă-l în mă-sa!

Codruţ Marta: Da, bine, dar n-am știut. De aia te-am sunat.

Sorin Blejnar: Nu, nu.

Codruţ Marta: Am zis că poate ştii tu vreun bou din ăsta.

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar a declarat că stenogramele apărute în presă nu fac decât să confirme că a respectat legea şi spune că un procuror care participă alături de premierul Ponta la raliu nu are legitimitate, anunţând totodată că ar putea sesiza instituţii internaţionale.

„Apariţia aestor stenograme nu face decât să confirme încă o dată că atunci când am ocupat funcţia de preşedinte al ANAF am respectat LEGEA, acţionând în interesul naţiunii române şi al instituţiei pe care am condus-o. Totodată, invit mass-media şi orice altă persoană interesată să analizeze cu atenţie şi obiectivitate toate cele 213 stenograme care se regăsesc la dosarul instrumentat de către DIICOT, pentru a constata cele afirmate anterior de mine, şi anume că nu am nicio legătură cu dosarul de evaziune fiscală instrumentat”, a spus Blejnar.