DIICOT anunţă că a găsit noi probe în cazul crimelor din Caracal. Ancheta continuă

DIICOT anunță că în urma cercetărilor de la casa lui Gheorghe Dincă au fost ridicate mai multe probe ce urmează a fi analizate, iar ancheta continuă și în zilele următoare în casa, anexele, mașina și autoutilitara bărbatului. 

04 aug. 2019, 13:14
DIICOT anunţă că a găsit noi probe în cazul crimelor din Caracal. Ancheta continuă

„Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

DIICOT: Cercetarea la faţa locului a vizat în special fixarea prezenţei Luizei Melencu la domiciliul inculpatului

Potrivit sursei citate, cercetarea și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara lui Gheorghe Dincă nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta lui și a avocatului său.

„Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare”, mai arată procurorii.

Anchetatorii au continuat şi duminică să caute dovezi şi probe la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi care ar fi afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie.

Anchetatorii au continuat căutările la Casa Groazei. Gheorghe Dincă susţine că a aruncat-o pe Luiza în Dunăre