Diletta Leotta a făcut anunţul şi internetul a „explodat”: 100.000 de like-uri în 30 de minute

Jurnalista Diletta Leotta (31 de ani) și Loris Karius (29 de ani), portar aflat sub contract cu Newcastle, vor fi părinți.

24 mart. 2023, 21:24
Diletta Leotta a făcut anunţul şi internetul a „explodat”: 100.000 de like-uri în 30 de minute

Diletta Leotta este însărcinată.  Diletta Leotta, jurnalista DAZN, și portarul german au făcut anunțul prin intermediul unui videoclip postat pe Instagram. Ei sunt împreună din octombrie 2022. ”Vrem să vă comunicăm un lucru… dar voi știați deja, nu? Explodăm de bucurie! Noi și burtica mea. În curând, vom fi trei!”, a scris Diletta Leotta pe Instagram, în descrierea unui clip în care apare alături de Loris Karius.

În 30 de minute, postarea Dilettei Leotta a strâns un imens număr de 101.500 de aprecieri. Diletta Leotta și Loris Karius au început să se afișeze împreună din toamna anului trecut.
Mare surpriză! Cea mai sexy jurnalistă din lume s-a cuplat cu gafeurul din finala UCL

Partenerul Dilettei Leotta este legitimat la Newcastle din septembrie 2022, dar debutul a venit abia la finalul lunii februarie a a acestui an, chiar în finala Cupei Ligii Angliei, cu Manchester United.

Fostul portar al lui Liverpool, care era pe val până la finala UEFA Champions League din 2018, când a gafat grav în meciul cu Real Madrid, a încasat două goluri de la Manchester United și Newcastle a fost învinsă 0-2.

Theo Rose nu se simte deloc bine: „Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea”. Ce se întâmplă cu artista

Diletta și Loris și-au oficializat relația în luna octombrie a anului trecut. Din acel moment, cei doi am fost de nedespărțit și extrem de activi pe rețelele de socializare. Acolo au primit și o sumedenie de mesaje amuzante, imediat după anunțul sarcinii:

  • „Karius, ești un fenomen!”
  • „Bravo, Loris, e cea mai tare partidă din viața ta!”
  • „Ce fotbalist! Karius e cel mai bun marcator dintre portarii all time”
  • „Karius a devenit campion mondial”
  • „Cea mai bună paradă a lui Karius Karius, ai câștigat cea mai tare Ligă a Campionilor la care puteai visa”
  • „Veni, vidi, Karius”
  • „Loris trebuia să fie atacant, nu portar”
  • „Ce gol senzațional al lui Karius!”.