Mare surpriză! Cea mai sexy jurnalistă din lume s-a cuplat cu gafeurul din finala UCL

Diletta Leotta, blondina considerată drept cea mai sexy jurnalistă din lume, s-a cuplat cu un fotbalist celebru, care a trăit șocul vieții în finala UEFA Champions League. 

17 nov. 2022, 10:39
Mare surpriză! Cea mai sexy jurnalistă din lume s-a cuplat cu gafeurul din finala UCL

Zvonurile au fost confirmate. Cea mai frumoasă reporteriță din lume, celebră în presa sportivă, în special în cea din Spania, trăiește o poveste de dragoste cu Loris Karius (29 de ani).

Portarul german, etichetat în presa sportivă drept „gafeurul din finala UEFA Champions League”, se află cu Diletta Leotta (31 de ani) în Miami.

Presa din Marea Britanie a suspectat de luni de zile legătura dintre cei doi, iar acum au apărut dovezile.

Diletta Leotta a fost reporter la postul TV DAZN, care transmite meciurile din campionatul Italiei. Frumoasa jurnalistă a încheiat de curând o relație cu modelul italian Giacomo Cavalli (28 de ani).

 

Loris Karius, de la „urmașul lui Manuel Neuer”, la portarul numărul 3 de la Newcastle

 

Loris Karius a devenit cunoscut publicului larg după gafele colosale comise la finala de UEFA Champions League, dintre Liverpool și Real Madrid, pierdută de englezi. Karius nu a mai putut face față în Premier League, după ce a picat psihic și a încercat apoi să-și restarteze cariera în Turcia, la Beșiktaș.

Din nefericire pentru german, Loris Karius a continuat forma slabă și în statul suveranistului Recep Erdogan. A urmat apoi pentru el o experiență la Union Berlin, sub formă de împrumut, iar în septembrie 2022, Liverpool i-a dat drumul să plece gratis. Astfel, portarul german a semnat cu superbogații de la Newcastle, echipă de Premier League, unde figurează ca al treilea goalkeeper.

În perioada 2019-2021 Karius s-a iubit cu modelul Sophia Thomalla. De-a lungul timpului, el ar mai fi avut idile cu „fitnessista” Pamela Reif și cu starleta de filme porno – retrasă din activitate Mia Khalifa.