Din „bârlogul” de la Chişinău, fugarul „Luigi” Rizea ameninţă cu mitraliera! Ce mesaj şocant i-a transmis pe whatsapp unui jurnalist

Fugit la Chișinău, acolo unde beneficiază de protecție din partea președintelui Moldovei, Igor Dodon, ex-deputatul PSD Cristian Rizea amenință cu mitraliera jurnaliștii din România! După ce a primit garanții de la ”vârful” puterii că nu va fi extrădat pentru a ispăși la București o condamnare dictată de instanța supremă, fostul parlamentar a căpătat tupeu de mafiot.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 11:16

Zilele trecute, urmăritul internațional Rizea i-a trimis pe whatssapp o amenințare directă unui jurnalist român. Mesajul este terifiant: ”Harașo (N.RED. – bine, în limba rusă) . Tati noi ne-am pregătit aici pentru vizitatori”!

De altfel, Rizea a atașat și o fotografie ținând o mitralieră în mână. Cu toate că a decupat imaginea, fostul deputat este demascat de tatuajul particular pe care îl are la încheietura mâinii drepte. Mai mult, numărul de pe care a fost expediat mesajul este același aflat pe cartea de vizită pe care ex-PSD-istul o folosește acum la Chișinău.

Cristian Rizea se ascunde la Chişinău, alături de soţie şi amantă. Gândul prezintă noi imagini cu fugarul căutat de DNA 

Mesajul pe care Rizea îl transmite este cât se poate de clar. Cine îi calcă pe urme la Chișinău, acolo își va găsi sfârșitul! Atitudinea lui este mai mult decât sfidătoare în condițiile în care autoritățile de la București se străduiesc să pună în executare condamnarea care i-a fost aplicată de Înalta Curte de Casație și Justiție, respectiv 4 ani și 8 luni de închisoare.

Așa cum dezvăluia ziarul GÂNDUL la începutul acestei săptămâni, Rizea se recomandă la Chișinău ca fiind director general al postului TV Realitatea din Moldova. De fapt, este televiziunea afiliată Realității TV, stația românească deținută de omul de afaceri Maricel Păcuraru. Aceste post i-a oferit sprijin prin publicitate gratuită în campania electorală președintelui Igor Dodon. În plus, de două zile, Realitatea din România ”găzduiește” așa-zise dezvăluiri ale lui Rizea, informații care nu au însă în spatele lor nicio probă concretă.