Din cauza chiriei, Steaua se mută la ţară. Joacă în Ilfov cu Avântul Bârsana, în Cupa României

Steaua debutează joi seara în actualul sezon al Cupei României, împotriva formaţiei maramureşene de Liga a patra Avântul Bârsana. Deşi sunt organizatori ai partidei, oficialii roş-albaştrilor au ales să dispute acest meci în afara Bucureştiului.

23 sept. 2013, 10:01
Din cauza chiriei, Steaua se mută la ţară. Joacă în Ilfov cu Avântul Bârsana, în Cupa României

Capul de afiş al 16-imilor de finală ale Cupei României, programate la mijlocul acestei săptămâni, este fără îndoială partida Universitatea Craiova – Petrolul Ploieşti, însă o altă întâlnire care atrage în mod deosebit atenţia, prin insolitul ei, este cea dintre campioana en-titre, Steaua Bucureşti, şi formaţia de liga a patra Avântul Bârsana.

Teoretic, roş-albaştrii vor juca meciul pe teren propriu, fiind echipa organizatoare, iar dacă închiririea Arenei Naţionale pentru o astfel de dispută părea puţin probabilă, majoritatea suporterilor Stelei se aşteptau să-i vadă la lucru pe elevii lui Laurenţiu Reghecampf pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Din cauza chiriei prea mari, cifrată undeva în jurul sumei de 12.000 de euro, oficialii Stelei s-au reorientat şi, mai mult, au refuzat oferta de a juca la Ploieşti, pe stadionul Petrolului, în schimbul a 9.000 de euro. Astfel, pentru o sumă mult mai mică, Steaua a ales să joace meciul cu Avântul Bârsana în comuna Berceni, după cum este confirmat pe site-ul oficial al clubului.

Jurnaliştii care doresc să se acrediteze pentru jocul cu Avântul Barsana, din „şaisprezecimile” Cupei României Timişoreana, care se va disputa joi, 26 septembrie, ora 20.30, la Berceni, sunt rugaţi să trimită cererile de acreditare pana miercuri, 25 septembrie, ora 12:00. Facem precizarea că numărul de locuri la masa presei în incinta stadionului din Berceni este de 40„, se scrie pe site-ul Stelei.

Partida Steaua – Avântul Bârsana se va juca joi, de la ora 20.30, şi va fi transmisă în direct de PRO TV.