Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc cu averea strânsă de artistă

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și de petrecere din România. Tocmai din acest motiv, artista este bine cotată, iar pentru a te bucura de prezența ei la un evenimant privat trebuie să scoți bani bun din buzunar. Nici chiar soțul ei, Adrian Rus, nu reușește să țină pasul cu câștigurile cântăreței.

04 oct. 2023, 10:53
Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc cu averea strânsă de artistă
Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc cu averea strânsă de artistă

Vlăduța Lupău reușește să rămâna una dintre cele mai relevane interprete de muzică populară și de petrecere din România, fiind adorată de fani din toată țara. Aceasta bate lumea în lung și în lat pentru a-i încâta pe spectatori cu triluri și doine. Din acest motiv, scorurile pe care le cere artista sunt cât se poate de ridicate. Așadar, dacă îți dorești să te bucuri de un moment artistic susținut de cântăreață, trebuie să fi pregătit să scoți bani buni din buzunar.

Citește și: Vlăduţa Lupău e în culmea fericirii. Ce se întâmplă acum în viaţa artistei: „Am reuşit!”

Vlăduța Lupău trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Adrian Rus. Mulți îl știu pe acesta drept fostul portar de la CRF Cluj, însă puțină lume știe cu ce se ocupă acesta acum și cine reușește să câștige mai mulți bani în familia lor.

Adrian Rus este cunoscut drept fostul portar CFR Cluj, însă ceea ce l-a făcut „faimos” nu a fost un meci sau un sezon în care și-a făcut evidente talentele din teren, fiind în cea mai mare parte a timpului pe banca de rezerve, ci un scandal. În anul 2015, sportivul s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a urcat în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse, împreună cu fratele său, Ionuț Rus.

În prezent, soțul Vlăduței Lupău s-a retras total din fotbal și și-a deschis o afacere în Cluj-Napoca. Este vorba despre o firmă de pază. Cu toate că afacerea este una prosperă, Adrian Rus nu reușește să depășească veniturile Vlăduței Lupău, iar acest lucru a fost recunoscut chiar de el în timpul unui „challange” de pe rețelele de socializare. Adrian Rus a renunțat la fotbal, întrucât nu era mulțumit cu statutul de rezervă.

„Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului. Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr,” a declarat fotbalistul.

Fotbalistul este căsătorit cu Vlăduța Lupău, celebra cântăreață de muzică populară. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment, unde interpreta fusese invitată pentru a susține un program.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el,” își amintește cântăreața.

Adrian Rus este unul dintre copiii lui Toma Rus, care a ocupat în trecut poziții importante în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv cea de chestor de poliție și secretar de stat. Toma Rus a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj până în luna decembrie a anului 2006. În 2009, tatăl lui Adi Rus s-a retras din activitate și a investit într-o fermă de bizoni în Recea Cristur, în timp ce a preluat și conducerea unei firme de securitate alături de fiul său. De asemenea, începând cu anul 2000, familia Rus deține mai multe farmacii, care sunt înregistrate pe numele soacrei lui Vlăduț Lupău.

Citește și: Vlăduța Lupău are o sosie care îi calcă pe urme. Laura Dodan are planuri mari: „Vreau să cânt cu Georgiana Lobonț”


Calendar 2024
Calendar 2024