Din ce mai câștigă bani Șerban Huidu, în afară de televiziune: „Mai am și alte surse de venit”

Din ce mai câștigă bani Șerban Huidu, în afară de televiziune. Jurnalistul a devenit cunoscut pe micile ecrane în anul 2000, după ce a început să prezinte emisiunea Cronica Cârcotașilor. Acesta a absolvit Facultatea de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice din București, însă n-a profesat niciodată în acest domeniu.

19 oct. 2023, 23:34
Din ce mai câștigă bani Șerban Huidu, în afară de televiziune: „Mai am și alte surse de venit”
Din ce mai câștigă bani Șerban Huidu, în afară de televiziune

Din ce mai câștigă bani Șerban Huidu, în afară de televiziune. Vedeta lucrează de ani buni în televiziune, însă are și alte surse de venit, afaceri din care face profit în afara orelor de filmare.

Citește și: De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. A recunoscut după 20 de ani: „E o problemă serioasă”

Din ce mai câștigă bani Șerban Huidu

Banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului, Șerban Huidu a decis să-i investească în locuințe pe care le-a dat spre închiriere. A pus totul la punct, a băgat sume uriașe în niște case, apoi le-a dat cu chirie. Prezentatorul susține că nu se lasă convins de lumea criptomonedelor, ci preferă să meargă pe un domeniu clasic.

Mai am și alte surse de venit pe lângă cele din televiziune. Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului i-am investit în ceva clasic, e complicat să te apuci ceva ce nu știi să faci.

Și-atunci am făcut niște case care aduc niște chirii, asta e toată filozofia de business. Niciodată nu spun niciodată (n.red.: altor investiții). Dar să nu uităm că am făcut ASE-ul, am un master în economie. E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant”, a dezvăluit prezentatorul TV pentru Unica.ro.

Șerban Huidu, la un pas să devină milionar

Șerban Huidu a explicat motivul pentru care a refuzat acea sumă cu șase zero-uri. Emisunea pe care a prezentat-o, „Cronica Cârcotașilor” a fost un real succes și a rezistat în grila de programe a Prima TV timp de 23 de ani. Prezentatorul a dezvăluit ce post de televiziune a oferit cea mai mare sumă pentru a „fura” emisiunea.

Antena 1 a făcut o ofertă generoasă pentru a aduce „Cronica Cârcotașilor” în grila sa de programe, iar Șerban Huidu a dezvăluit cum a refuzat această ofertă.

Am rezistat şi atunci şi cum rezistăm şi acum. Atunci tatăl lui Găinuşă tocmai fusese porcăit în Jurnal Naţional, nu mai ştiu ce i-au zis. El e un om foarte, foarte simpatic, militar de carieră, care nu merita. Şi îmi aduc aminte de faţa lui Mişu de-atunci. A zis „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui”. Aş fi vrut să fiu o mică muscă, să-i văd când le-am spus Nu, pentru că le-am spus la telefon.”, a spus vedeta, potrivit paginademedia.