Din ce pensii sunt nevoite să trăiască Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. „Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie”

Corina Chiriac și Maria Dragomirescu și-au trăit toată viața pe scenă bucurând cu vocea și spectacolele lor o mulțime de oameni. După atâția ani petrecuți în lumina reflectoarelor, cele două au o pensie la care nimeni nu se aștepta.

01 dec. 2023, 10:50
Din ce pensii sunt nevoite să trăiască Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. „Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie”

Multă lume își închipuie că viața de artist vine la pachet cu celebritate și mulți bani, însă în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Corina Chiriac și Maria Dragomirescu au pensii foarte mici, deși au trăit o viață întreagă pe scenă.

Citește și Rona Hartner pleacă cu sufletul împăcat. Sora regretatei artiste i-a îndeplinit ultima dorință: „A vrut să o îmbrac într-o rochie albă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea”

Cu acea sumă de bani pe care o câștigă lunar, cele două îndrăgite artiste nu au cum să se descurce să trăiască în București. Pare greu de crezut la cariera pe care și-au construit-o, dar câștigă doar câteva mii de lei.

Maria Dragomiroiu a mărturisit exact ce sumă de bani primește lunar din partea statului. Ani de zile s-a trezit în conturi cu suma de 1.200 de lei. Între timp, suma a mai crescut și a ajuns la 2.000 de lei.

Chiar și așa, e o sumă foarte mică cu care îi e imposibil să acopere toate cheltuielile. Din fericire, artista are în continuare activitate, merge la spectacole și e răsplătită mult mai bine.

Nici pentru Corina Chiriac nu e ușor să se descurce cu banii de pensie. Deși nu a dezvăluit exact care e suma pe care o primește, a spus că e insuficientă pentru a avea un trai decent. Pensia mică și vremurile grele au făcut-o pe Corina Chiriac să taie mofturile de pe listă și să micșoreze toate cheltuielile. Artista a recunoscut că dacă era mai cumpătată cu banii, altul ar fi fost traiul ei în prezent.

„Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber. Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă.”, a mărturisit Corina Chiriac, în urmă cu ceva timp, conform playtech.ro.

Citește și Lili Sandu, confesiuni dureroase despre problemele de sănătate ale mamei sale: „Au fost niște momente de-a dreptul îngrozitoare”