Din ce trăieşte ELENA BĂSESCU, divorţată şi cu doi copii. UNDE LUCREAZĂ şi pe ce SALARIU

Elena Băsescu (36 de ani) s-a angajat cu normă întreagă după ce fiul ei a împlinit un an, adică din februarie 2016. Acum, ca mamă singură cu doi copii, EBa încearcă să împace slujba, grădinița fetiței, drumul lung până la serviciu, de la noua ei casă din complexul rezidențial situat la ieșirea din București, și nevoia de timp pentru ea însăși.

02 nov. 2016, 16:21
Din ce trăieşte ELENA BĂSESCU, divorţată şi cu doi copii. UNDE LUCREAZĂ şi pe ce SALARIU

Elena Băsescu, proaspăt divorțată de Bogdan Ionescu, a vorbit pentru VIVA despre programul ei zilnic.

„Eu și Sofia ne trezim foarte devreme, o pregătesc pe ea pentru grădiniță și eu mă îmbrac pentru serviciu. Avem grijă să plecăm din timp pentru că, dimineața, traficul este foarte aglomerat dinspre Otopeni spre Pasajul Mărășești, destinația mea finală. Am ales o grădiniță aflată în drumul meu spre muncă. Este o grădiniță de stat, practic lipită de locul de muncă al bunicului, pe strada Nicolae Iorga. În felul acesta, bunicii, mama sau tata, atunci când Sofia nu rămâne să doarmă la grădiniță după-amiaza, o iau la ei până termin eu lucrul. După serviciu, îi iau eu pe amândoi de la bunici și mergem toți trei spre casă, unde ne petrecem seara împreună”, a declarat Elena Băsescu.

EBA a dezvăluit MOTIVELE care au dus la DIVORŢ

Fata cea mică a lui Traian Băsescu merge zilnic la noul ei loc de muncă, în centrul Bucureștiului, la Camera de Comerț, unde, spun gurile rele, ar câștiga în jur de 3.000 de lei. E posibil însă ca EBa să fi pus ceva bani deoparte în timpul mandatului de parlamentar, când câștiga 6.000 de euro numai din indemnizație.


loading...