Din ce trăieşte Leonard Doroftei la doi ani după ce a părăsit România. „Parcă eram considerat un cerșetor!”

Leonard Doroftei (51 de ani) a părăsit România în vara anului 2019, pentru a se stabili cu familia sa în Canada. Fostul campion mondial continuă în box, însă în paralel a intrat în zona afacerilor imobiliare.

15 oct. 2021, 16:19
Din ce trăieşte Leonard Doroftei la doi ani după ce a părăsit România. „Parcă eram considerat un cerșetor!”

Din ce trăieşte Leonard Doroftei la doi ani după ce a părăsit România. Fostul pugilist s-a stabilit la Montreal, unde lucrează ca antrenor la o sală de box, iar recent s-a apucat și de afaceri.

Din ce trăieşte Leonard Doroftei la doi ani după ce a părăsit România

Leonard Doroftei a dezvăluit că a început să investească în domeniul imobiliar, acolo unde deja se bucură de rezultate pozitive. De asemenea, a vorbit din nou despre plecarea din România, dar și despre faptul că îi lipsesc cei de pe meleagurile românești.

„E un domeniu în care am căutat să investesc. E destul de bine. Nu mă plâng. N-aș fi plecat niciodată. Dar în România trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fii văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt ca acasă”, a declarat Leonard Doroftei pentru ProSport.

Leonard Doroftei, acuzaţii grave la adresa lui Traian Băsescu. „M-a sunat şi am refuzat! Apoi a început problemele”

Fostul campion mondial este antrenor la o sală de box. „Fac exact ceea ce mi place și asta contează cel mai mult. Pot să spun că sunt un om fericit. Am o familie minunată. Fiul meu, Alex, a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele. Pe perioada studiilor s-a întreținut singur în țară. Mi-a spus că nu are nevoie de nici un ajutor. Este un bun specialist și în computere. Adrian, băiatul cel mare, lucrează aici, la Montreal, în imobiliare. Câștigă foarte bine, iar Vanessa este încă la școală. Suntem o familie fericită, asta vă pot spune cu siguranță”, a mai spus Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei face acuzaţii dure din Canada. „Nu am avut inspiraţia să consult un avocat”

Leonard Doroftei a fost unul dintre cei mai mari pugilişti români, cu o impresionantă carieră la amatori şi la profesionişti. A fost campion mondial la categoria semi-uşoară (61,9 kg), versiunea WBA, în perioada 5 ianuarie 2002 – 23 octombrie 2003.