Leonard Doroftei, acuzaţii grave la adresa lui Traian Băsescu. „M-a sunat şi am refuzat! Apoi a început problemele”

Leonard Doroftei a dezvăluit de ce viața lui și a familiei a fost distrusă în România. Fostul campion mondial susţine că Traian Băsescu a avut un rol decisiv în decizia de a emigra în Canada.

22 feb. 2021, 10:51
Leonard Doroftei, acuzaţii grave la adresa lui Traian Băsescu. „M-a sunat şi am refuzat! Apoi a început problemele”

Leonard Doroftei, acuzaţii grave la adresa lui Traian Băsescu. Leonard Doroftei a făcut o afirmație surprinzătoare în direct la Radio Gold FM. „Cu mult timp în urmă am primit un telefon. Să fac parte din echipa președintelui. Că mă dorește în echipa dumnealui. Am spus nu! Din clipa aia au început să curgă problemele. Gata, nu mai zic nimic! Ăsta e adevărul, ce să mai!”, a spus Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei, acuzaţii grave la adresa lui Traian Băsescu

Leonard Doroftei a tras și o concluzie: „Nu faci parte dintr-un partid anume, nu ai nicio șansă, ce să ne mai ascundem după deget. Nu ai susținere în spatele tău, nu reușești. Dacă nu cumva ești un geniu în matematică sau fizică. Efectiv, nu reușești”. Surse apropiate marelui pugilist român susțin că Leonard Doroftei se afla la Târgu Jiu când chiar Traian Băsescu, președintele de atunci, l-ar fi sunat să-i facă acea propunere. Totul s-a întâmplat în 2013. Fostul președinte și-ar fi dorit un plus de imagine pentru partidul pe care-l conducea la vremea respectivă și de aceea dorea să-l coopteze pe fostul pugilist în staff-ul său. Traian Băsescu a fost președinte al României în perioada 2004-2014.

Leonard Doroftei face acuzaţii dure din Canada. „Nu am avut inspiraţia să consult un avocat”

„L-am întâlnit o dată. Când a venit Papa, ne-a invitat președintele. L-am găsit acolo, retras, rezema un perete. Deja l-am scanat, bam, bam, bam, cu ieșire pe dreapta. Ce să-i mai spun, nu a fost el de vină. Au fost mai mulți vinovați. Ideea este că eu nu am vrut să intru în nimic. Am mai avut o perioada când eram președinte la federație și apăruseră niște chestii pe undeva… Tot eu am picat! Eu eram măgarul în care dădeau toți”, a mai spus Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei împlineşte 50 de ani. Cum a reuşit în box şi în viaţă: „Am luat pumni în cap, dar am mers înainte!”