Leonard Doroftei face acuzaţii dure din Canada. „Nu am avut inspiraţia să consult un avocat”

Leonard Doroftei, fost campion mondial în versiunea WBA la categoria ușoară, s-a stabilit în Canada, de unde a dezvăluit motivul pentru care a decis să plece din România.

20 feb. 2021, 14:19
Leonard Doroftei face acuzaţii dure din Canada. „Nu am avut inspiraţia să consult un avocat”
Leonard Doroftei

Leonard Doroftei face acuzaţii dure din Canada. Fostul pugilist se află împreună cu familia în Quebec de la jumătatea anului 2019, fiind supărat după ce și-a pierdut barul pe care-l avea în Ploiești.

Leonard Doroftei face acuzaţii dure din Canada

Leonard Doroftei a fost înștiințat în 2017 de Primăria Ploiești că trebuie să părăsească spațiul din centrul orașului, unde avea afacerea familiei, un pub. Motivul invocat de autorități a fost legat de faptul că exista un risc seismic ridicat la respectiva clădire. „Probabil greșeala vieţii mele a fost că m-am apucat de cârciumărie, domeniu pe care nu-l cunoşteam. Am vrut să fiu în box, dar nu am reuşit. Era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc. Plecarea în Canada a fost o decizie luată în familie, cu toate că poate mi-aş fi dorit altceva. Familia decis aşa. Am avut datoria să o urmez. Ani negri au fost în spatele deciziei şi nu m-au ajutat să-i contrazic. Dimineaţa până seara eram în prăvălie.  Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor, atunci am simţit că e gata!”, a spus Leonard Doroftei pentru Gold FM.

Leonard Doroftei împlineşte 50 de ani. Cum a reuşit în box şi în viaţă: „Am luat pumni în cap, dar am mers înainte!”

„Luptam pentru ce era al meu. Atunci am spus „Gata, nu mă mai lupt. Plec!”. În conditiile în care atunci cand am venit acasă obţinusem cetaţenia canadiană. Am lăsat Canada şi am venit acasă. Nu mă poate acuza cineva ca aş fi trădător.  Eram obligat să investesc în acea locaţie. Am semnat un contract făcut să mă pună in genunchi. Nu am avut inspiraţia să consult un avocat, să mă gândesc de ce îmi dau oameni aceia un spaţiu mie”, a mai spus Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei, clipe dramatice în Canada. Ce se întâmplă cu fostul campion mondial în plină pandemie de CORONAVIRUS