Din Lacul Herăstrău a ieșit un pește cât un dulău și pe coada lui scria: „Ăsta a fugit de la Pescobar din bucătărie”. Imagini de senzație în cel mai mare parc din Capitală

Imagini senzaționale surprinse pe malul Lacului Herăstrău. Un pește de dimensiuni destul de mari a fost filmat în timp ce se zbate pe o alee din Parcul Herăstrău. Comentariile internauților sunt de-a dreptul delicioase.

05 feb. 2024, 18:13
Din Lacul Herăstrău a ieșit un pește cât un dulău și pe coada lui scria: „Ăsta a fugit de la Pescobar din bucătărie”. Imagini de senzație în cel mai mare parc din Capitală
Pescobar, ținta ironiilor după ce un pește a fost filmat pe o alee din Herăstrău

Imaginile cu un pește pe malul Lacului Herăstrău au devenit virale pe internet. Nu se știe exact cum a ajuns acesta pe aleea parcului – cel mai probabil în urma uni act nemilos de braconaj din partea bătrânului surprins în videoclip – ,dar imaginile au făcut deliciul internauților. Iată cum a devenit Pescobar, fără să facă ceva, ținta ironiilor.

@bujorrazvanNu face baie in Herastrau 😂😂♬ original sound – Bujor

Citește și: Pescobar, petrecere cu manele și dedicații. L-a umplut pe Tzancă Uraganu de bani de bucurie că i se redeschide restaurantul din Cluj-Napoca după o lună – VIDEO

Având în vedere că momentul inedit a fost surprins în zona în care se află și restaurnatul Taverna Racilor deținut de Pescobar, comentariile ironice la adresa controversatului afacerist nu au încetat să apară:

„Ăsta a fugit de la Pescobar din bucătărie”/ „Taverna Racilor Herăstrău de aici luați materia primă?”, „Îl ia Pescobar pentru el la restaurant”/ „Îl cumpără Pescobar, că el oricum are doar congelate”/ „Să îl ducă repede la Pescobar să îl prăjească”.

Citește și: Pescobar, outfit check cu haine de lux fake. La mână poartă un ceas de peste 30.000 de euro: „Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”

Însă, comentariile nu s-au oprit aici, românii demonstrând că suntem un popor plin de umor, în orice situație: „Bine că l-ați salvat de la înec”/ „La ce jeg e în apa aia, mă mir că nu are două capete”/ „A sărit să muște un copil cu trotineta”/ „A vrut să bea un frappe la Pescăruș, dar nu mai aveau locuri pe terasă și a decis să stea pe alee”/ „E mai mic ca Dani Mocanu”/ „A ieșit la păscut”.