Din păcate, s-a întâmplat! Sute de oameni au murit, după ce au băut alcool sec pentru a se vindeca de coronavirus

Sute de oameni au murit în Iran după ce au băut alcool sec. Oamenii au băut lichidul sperând că se vor vindeca de coronavirus.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 18:46
Din păcate, s-a întâmplat! Sute de oameni au murit, după ce au băut alcool sec pentru a se vindeca de coronavirus

Iranul a înregistrat 3.800 de decese din cauza coronavirus. 600 de oameni au murit, iar alte câteva mii sunt spitalizați, după ce au băut alcool cu concentrație ridicată, spunând că așa se vor vindeca.

Citeşte şi Un medic specialist ATI explică de ce mor tinerii din România din cauza COVID-19

Aproximativ 600 de persoane au murit și alte câteva mii sunt în spitalele din Iran, după ce au băut alcool cu sec și nedistilat. Iranienii care au recurs la acest gest au crezut o știre falsă în care se prezenta o modalitate absurdă de „vindecare” de Covid-19.

Până acum, Iranul a raportat peste 62.000 de cazuri de Covid-19 și mii de decese.

Purtătorul de cuvânt Gholam Hossein Esmaili a declarat, conform mirror.co.uk, că „numerele sunt foarte mari și depășesc așteptările noastre”.

Iranul se confruntă cu această problemă încă de la începutul lunii martie. Pe 11 martie, Iranul raporta 44 de decese cauzate de intoxicațiile cu alcool.

Dat fiind faptul că alcoolul pentru consum este interzis în Iran, în majoritatea cazurilor a fost vorba de alcool contrafăcut.

Citeşte şi COVID-19. Numărul deceselor şi infecţiilor creşte vertiginos în Germania. 254 de morţi în ultimele 24 de ore