Din păcate, veşti triste, "inima s-a oprit...". Este vorba de celebrul Bobby din Dallas

Publicat: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 08:48 // Actualizat: Duminică, 11 Noiembrie 2018 13:42 // Sursa: romaniatv.net

Actorul Patrick Duffy a ajuns în pragul vârstei de 70 ani. Celebrul Bobby din Dallas a avut parte de un an 2017 cumplit.

Duffy a dispărut din viața publică de anul trecut, iar recent, el a fost prezent la un eveniment organizat de postul TV Hallmark, unde a arătat de nerecunoscut.

Actorul a slăbit brusc și arată foarte îmbătrânit. Adevărul a ieșit la iveală după un mesaj postat de actor pe contul său de Twitter. "În această zi, acum șase luni, inima mea s-a oprit. Încă mai trăiesc pentru că asta a fost dorința ei. Vom fi împreună pentru totdeauna. Îți multumesc pentru toată iubirea și grija”, a scris Patrick, abia pe 23 iunie pe Twitter.

Patrick Duffy și Carlyn Rosser Duffy erau căsătoriți din 1974, iar în ultimele luni apăruseră tot felul de știri care spunea că aceasta este grav bolnavă.

De fapt, Carlyn se stinsese din viață pe 23 ianuarie. Patrick a preferat să păstreze tăcerea despre această tragedie și și-a înmormântat soția în secret. Durerea a fost imensă pentru el, dar a găsit puterea să le zâmbească fotografilor la evenimentul organizat de Hallmark.

Interpretul lui Bobby din Dallas s-a confruntat cu cancer de piele în urmă cu câțiva ani. A scăpat de această maladie în anul 2013.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bobby Dallas Dallas Patrick Duffy
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 nov 13:11
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
10 nov 18:23
Răspunde | Votează email 0 email
daniela villa
Vreau sa va spun ca aceasta a fost mama mea care ma introduce la doctor, cand a aflat ca am avut atat de multe necazuri in casatoria mea mi-a spus atunci ca a ajutat-o atat de mult de aceea i-am contactat sa fie a rezolvat de asemenea problema mea de atunci i-am supărat Îmi promit că, în calitate de log pe măsură ce trăiesc, voi continua să împărtășesc mărturia și dacă cineva este acolo trecând prin orice dificultate de relație ar trebui să contacteze DR JAZAZA prin e-mailul său: drjazazasolution @ gmail.com sau WhatsApp +1 (209) 837-3537
De asemenea, el se specializează în următoarele probleme
(1) Dacă doriți ex-spate.
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil
(6) Vrei să fii bogat
1
EUR
4.7228
RON
16 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H