Din pățaniile Biancăi Drăgușanu. Vedeta, tentată să apeleze la 112, după ultima întâmplare

Bianca Drăgușanu a fost tentată sa apeleze la numarul de urgență 112, după ce a avut o altercație cu o clientă în magazinul ei de rochii. Nemulțumită de produsul primit, clienta a făcut un gest care a indignat-o pe Bianca Drăgușanu.

25 apr. 2023, 19:52
Din pățaniile Biancăi Drăgușanu. Vedeta, tentată să apeleze la 112, după ultima întâmplare
Bianca Drăgușanu este extrem de activă pe rețelele de socializare

Cu o afacere de succes in ultimii ani, Bianca Drăgușanu a fost tentatată să apeleze la 112, după ce o clientă a magazinului ei de rochii a avut o reacție deplasată. Ea deține un atelier de rochii de mireasă și de ocazie și are o clientele numeroasă. Cum se întamplă, în astfel de situații, există și cliente nemulțumite.

„Mă duc la atelier și aș vrea să vă povestesc o întâmplare de ieri când am dat-o afară pe una care venise cu maică-sa și care a semnat pentru modelul pe care l-am stabilit împreună și a venit și mi-a spus cu totul altceva și s-a apucat de smiorcăit. După ce s-a apucat de smiorcăit, rochia era albă, impecabilă, frumoasă, superbă, făcută la comandă pentru ea, dar fata voia din latex corsetul. Eu i-am spus că nu lucrez latex, însă dacă vrea neapărat un corset sexy poate să se ducă în altă parte că eu nu lucrez latex. S-a apucat de plâns că rochia nu este cum vrea ea și și-a luat mâinile de pe fond de ten și mi le-a pus pe corsetul alb, care era impecabil”, a dezvăluit vedeta, pe Instagram.

Citește și Video! A venit cu șarpele, un piton uriaș, la Mc Donald’s ca să-i ia un Mc Puisor! Imagini mai tari ca pe Nat Geo Wild într-un fast-food din București!

Pentru a evita astfel de disensiuni, clientele Biancăi semnează un contract în care sunt stabilite detaliile referitoare la modelul dorit, la materialele folosite și, evident, la prețul rochiei.

Prezentatoarea de la Kanal D a menționat că mama clientei, prezentă și ea în magazin, a avut o atitudine rezervată, dar că a fost deranjată de reacția tinerei cliente.

Citește și Gabriela Cristea aruncă bomba! Vedeta a dezvăluit rezultatul testului de sarcină. „Un băiețel?”

”Fetița asta răzgâiată care a venit cu maică-sa, care maică-sa îmi dădea mai multă dreptate mie și am stabilit de la bun început că eu nu fac de latex așa ceva și care avea majorat. A plâns foarte tare că ea voia corsetul din latex.

Modelul era perfect doar că ea voia din latex și nu stabilisem asta. Am vrut să sun la 112. Am făcut o să înțeleagă până la urmă, bine nu eu, mai mult sora mea. Povestea s-a terminat bine, însă mai există și oameni care sunt nemulțumiți. Cunosc specimenele acestea de aceea le pun să semneze de la început modelul”, a mai precizat Bianca Drăgușanu.