Video! A venit cu șarpele, un piton uriaș, la Mc Donald’s ca să-i ia un Mc Puisor! Imagini mai tari ca pe Nat Geo Wild într-un fast-food din București!

Un bărbat din București a făcut spectacol la un Mc Donald's! Acesta a apărut „de braț” cu animalul său de companie, un piton uriaș. Martorii au filmat momentul, iar imaginile au devenit instantaneu virale.

25 apr. 2023, 17:52
Video! A venit cu șarpele, un piton uriaș, la Mc Donald’s ca să-i ia un Mc Puisor! Imagini mai tari ca pe Nat Geo Wild într-un fast-food din București!

Oamenii nu încetează să ne surprindă! Poate că fiecare dintre noi a visat să aibă un animal de companie, iar cum gusturile nu se discută, cine spune că trebuie să ne rezumăm la clasicii căței sau la răsfățatele pisici? În ulima vreme, au devenit din ce în ce mai populare animalele exotice, iar românii sunt dispuși să scoată bani grei din portofel pentru astfel de exemplare unice. Bineînțeles că o asemenea investiție nu poate să rămână ascunsă de ochii publicului, iar stăpânii de animale exotice au tendința de a le expune în cele mai bizare moduri.

Citește și: Situație șocantă pe străzile din Baia Mare! Un piton regal uriaș a fost găsit între blocuri

Acesta este și cazul unui tânăr din Capitală care a făcut spectacol într-un restaurant Mc Donald’s. Tânărul a ieșit să ia masa cu prietenul său necuvântator, spre surprinderea și panica celorlalte persoane din fast-food. Pe umăr, bărbatul purta mândru un piton uriaș, care de altfel părea extrem de entuziasmat de plimbarea nocturnă.

A venit la braț cu un piton

Imaginile au fost surprinse de un martor și postate pe platforma de socializare TikTok, unde clipul a devenit viral în doar câteva ore. Internauții au reacționat imediat, întrecându-se în glume care mai de care mai inspirate. Cu toate că pentru cei prezenți la fața locului momentul a fost cât se poate de șocant, din confortul casei, comentariile au curs cu foarte mare ușurință.

„Când ieși cu soacra la Mc…”, „Așa ies și eu, doar că o țin de mână”, „Ăsta e secretul ca să nu stai la coadă”, „Nici soacrele nu mai sunt ce au fost”, au fost doar o parte dintre comentariile care au făcut senzație la postarea respectivă.

Și vedetele din România sunt fanele animalelor de companie atipice. Probabil că cea mai populară, de-a lungul timpului, a fost găina Loulou, cea mai fancy „prietenă” a Iuliei Albu.  Cu toate că nu mulți au luat în serios animalul de companie al Iuliei, criticul de modă s-a dovedit a fi o mare iubitoare de păsări.

Urmând aceeași tendință, Viorica de la Clejani și-a uimit fanii cu animalul ei de companie. Este vorba despre maimuțica Lio, pe care o postează frecvent pe rețelele de socializare. Cu toate că este un animal extrem de simpatic, mamiuța provoacă în mod frecvent mici probleme, dar Viorica de la Clejani nu pare să se supere vreodată. Artista a explicat de multe ori că este total îndrăgostita de animalul ei de companie.

Citește și: Piton lung de un metru într-un parc plin cu copii din Cluj. Imagini terifiante VIDEO