Din spatele gratiilor, pe Elena Udrea o preocupă faptul că Delia nu vrea copii: „Viaţa mea a fost fabuloasă până să apară Eva. S-au aşezat astrele şi am devenit mamă, iar viaţa mea e infinit mai bună”

Mărturisirea Deliei Matache referitoare la faptul că nu-şi doreşte copii pentru că nu vrea un stres şi o responsabilitate în plus a împărţit ţara în două. Nici persoanele publice, fie ele vedete tv, artişti, politicieni, medici sau jurnalişti, nu au stat cu mâinile în sân, ci şi-au dat cu părerea despre acest subiect care, pe neaşteptate, a devenit de interes naţional.

23 oct. 2022, 21:18
Din spatele gratiilor, pe Elena Udrea o preocupă faptul că Delia nu vrea copii: „Viaţa mea a fost fabuloasă până să apară Eva. S-au aşezat astrele şi am devenit mamă, iar viaţa mea e infinit mai bună”

Elena Udrea se alătură, din închisoare, celor care sunt de părere că Delia greşeşte. Fostul ministru al Turismului se dă pe sine drept exemplu şi spune că nici ea nu şi-a dorit copii, ci carieră, şi că a devenit mamă „când s-au aşezat astrele„. Decizie pe care nu o regretă, pentru că „acum, cu Eva-Maria, viaţa mea e infinit mai bună„.

Reamintim că Elena Udrea a fugit în Costa Rica cu doar câteva luni înainte de a primi sentința definitivă în dosarul Gala Bute. A rămas în Costa Rica și după condamarea la 6 ani de închisoare. De acolo a transmis și vestea că e însărcinată cu Adrian Alexandrov.

Elena Udrea îi vorbeşte cântăreţei Delia despre experienţa personală

Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale. Dintotdeauna din adolescenta sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe ca nu vreau copii si m am dedicat carierei si timpul a trecut.

Apoi mai mult pentru ca astrele s-au așezat așa, nu pentru ca eram eu convinsă, la 44 de ani a pasit in viata mea, Eva- Maria. Viata mea a fost fabuloasa, împlinita, realizată, spectaculoasa, speciala pana sa apara fetita mea. Dar acum, cu ea pot doar sa spun ca e infinit mai mult.

Citeste si Adina Alberts îi prezice Deliei că va regreta decizia de a nu avea copii: „Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă”

De fapt, cred ca nici nu ar trebui comparate trăirile si viata unei femei înainte si dupa ce are un copil pentru ca sunt din alt registru, este altceva. Si eu credeam ca nu sunt făcută sa fiu mama ca majoritatea femeilor inainte sa devină.

Acum insa stiu ca mama nu este despre abilitatea de a pune pempersi, sau despre a a alege cea mai buna gradinita pentru copil. Mama este despre iubire, toata iubirea de care sunt in stare sa o dau si sa o primesc.

Asa ca Delia are timp pentru a fi mama si cred ca ar fi o mama minunata si fericita, mai ales ca este preferata fetitei mele care ii fredonează toata ziua cântecele prin casa„, a scris fosta blondă de la Cotroceni pe Facebook.

Citeste si Mama Deliei se implică în scandalul momentului, după ce fiica sa a spus că nu vrea copii: Nici nu știi când vorbește serios

Delia: „Oamenii care nu fac copii ar trebui felicitaţi”

Cu câteva zile în urmă, Delia a afirmat că oamenii care nu fac copii trebuie felicitați, deoarece în felul ăsta nu se mai suprapopulează planeta. Cântăreaţa a spus şi că nu simte nevoia unui stres şi a unei responsabilităţi în plus.

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil”, a spus Delia pe rețelele de socializare.