Mama Deliei se implică în scandalul momentului, după ce fiica sa a spus că nu vrea copii: Nici nu știi când vorbește serios

Mama Deliei Matache îi ia apărarea fiicei sale, după ce declarațiile sale legate de motivele pentru care nu vrea copii au isterizat internetul.

20 oct. 2022, 16:02
Mama Deliei se implică în scandalul momentului, după ce fiica sa a spus că nu vrea copii: Nici nu știi când vorbește serios

Delia Matache a postat un clip video în care le răspundea fanilor dacă își dorește copii. Artista primește de ani de zile această întrebare și, satulă să mai fie întrebată, a dat un răspuns cu care să închidă gura curioșilor. Nu s-a întâmplat așa, însă, ci a pornit un adevărat scandal în care unii și alții o atacă pentru declarațiile făcute.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. Nu stau eu bine fără stres și fără obligații? De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe internet.

Gina Matache, mama artistei, a intervenit în scandalul momentului și a explicat că fiica ei doar se joacă fiindcă așa e stilul ei, să glumească.

„Delia a depășit de mult faza cu deranjatul. Delia se joacă. Are stilul ei de a se juca. Ea glumește. Nici nu știi când vorbește serios. Ea își mai pierde timpul când nu mai are ce face. Dar nu e treaba nimănui. În primul rând fiecare știe ce este în casa lui, ce e în viața lui. Și nu e datoare să dea explicații nimănui. Repet: ea se joacă. Are stilul ei de a glumi. De multe ori o mai sun și eu și o mai întreb și ea îmi spune: Hai, mă mamă. Tu mă cunoști pe mine de pe Facebook sau de pe Instagram?”, a spus mama Deliei, potrivit Fanatik.

Mama Deliei a mai spus că artista știe foarte bine ce are de făcut și nu e nevoie să-i dea lumea indicații

„Eu o cunosc. Când o văd așa (n.r. râde), îți dai seama, cunoscându-i stilul, nici nu mai stau să mai citesc. Le știm foarte bine noi pe ale noastre, nu trebuie să ne spună x sau y ce să facem. Alea nici nu sunt declarații. Sunt pur și simplu o joacă, să-și umple timpul când se plictisește înainte de concerte. Acolo, chiar era după un drum lung și aștepta să intre pe scenă. Nu avea ce să facă în hotel”, a mai spus mama Deliei, pentru sursa citată.

Citește și Mircea Badea, exasperat. Reacția pamfletarului, după ce Delia Matache a anunțat că nu vrea copii

Citește și Momente şocante pentru Delia. Vedeta, urmărită noaptea de un bărbat în Herăstrău: „Mi-a băgat o lanternă în ochi!”