Din stradă pe Facebook. Câţi sunt alături de Preşedintele Nostru

Pe site-ul de socializare Facebook a fost creată o pagina de susţinere pentru Traian Băsescu, intitulată sugestiv „Alături de preşedintele nostru”. Alţii vor contrariul sau susţin „salvarea SMURD”.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 18:27
Din stradă pe Facebook. Câţi sunt alături de Preşedintele Nostru

Moderatorul paginii promovează o serie de mesaje legate de nevoia de reformă şi de solidaritate. „Anul care începe va fi crucial pentru România. Opţiunea e simplă: reformă, responsabilitate, siguranţă sau regres, populism, domnia bâtei.”

Numărul celor care sunt alături de preşedinte este încă foarte mic. Nu mai mult de 800 de oameni au dat like paginii amintite, în timp ce pe wall-ul acesteia sunt postate  comentarii care solicită demisia lui Traian Băsescu şi plecarea PDL de la guvernare.

Prin comparaţie, pagina „Salvează SMURD” are 2.500 de like-uri, „Salvaţi SMURD” a ajuns deja la peste 15.000 de like-uri, iar campania „Salvare pentru SMURD”, organizată de o televiziune generalistă, a strâns peste 268.000 de like-uri.

Ieşind din Facebook, câte semnături a reuşit să strângă USL pe petiţia online care cere „plecarea” lui Traian Băsescu? Potrivit cifrelor aflate pe site luni seară, au semnat în 24 de ore 38. 500 de oameni.