Dinamizează-ţi viaţa sexuală. Patru idei care alungă monotonia din dormitor

În relaţiile de lungă durată apare deseori problema monotoniei în viaţa sexuală. Sfatulparintilor.ro vine cu câteva idei pentru dinamizarea lucrurilor în dormitor.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 16:18
Dinamizează-ţi viaţa sexuală. Patru idei care alungă monotonia din dormitor

Toţi iubesc sexul, însă după o anumită perioadă de timp în viaţa sexuală poate interveni plictiseala şi totul intră într-o rutină din care ai impresia că nu poţi ieşi. Şi atunci te gândeşti la ce ai putea să faci să dinamizezi un pic viaţa sexuală. Dacă ai încercat toate poziţiile la care te-ai putut gândi, iată alte câteva modalităţi prin care viaţa voastră de cuplu să capete puţină culoare şi să alungaţi plictiseala din dormitor.

Schimbă ritmul şi viaţa sexuală se poate îmbunătăţi

Viteza este un factor foarte important în jocul dragostei, iar dacă ştii nu doar cum să slăbesti ritmul, ci şi când s-o faci, cu siguranţă veţi experimenta senzaţii noi. Începe lent şi pe măsură ce trece timpul măreşte ritmul. În plus, urmăreşte reacţiile partenerei, iar dacă aceasta îţi cere să păstrezi un anumit tempo, fă-o pentru ceva vreme, după care schimbă din nou. Depinde de tine să determini care este ritmul pe care îl prefera soţia ta şi să-l schimbi în mod constant pentru a o surprinde.

CITEŞTE MAI MULTE AICI