DINAMO – BOTOŞANI 1-1. EUROGOL pentru trupa lui Contra VIDEO

Dinamo București a remizat cu FC Botoșani, scor 1-1 (Borja Valle 70/ Isma Lopez 37 aut.), în etapa a 3-a din Liga 1, iar formația din Ștefan cel Mare a ajuns la două puncte adunate în 3 partide și se află pe locul 11, dar poate fi depășită după această etapă de Clinceni, Sepsi OSK, Viitorul și Astra Giurgiu. De partea cealaltă, FC Botoșani este pe prima poziție, cu 7 puncte, cel puțin până la meciurile celor de la FCSB și Universitatea Craiova.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 19:38
DINAMO – BOTOŞANI 1-1. EUROGOL pentru trupa lui Contra VIDEO

UPDATE. Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, vineri seară, că arbitrajul de la meciul cu FC Botoşani i s-a părut „şmecheresc”, dar a sublinit că important este că la această întâlnire s-a văzut o altă faţă a echipei Dinamo. „Mi s-a părut un arbitraj şmecheresc, dar toţi avem zile mai puţin bune. Dar, s-a văzut o altă faţă al lui Dinamo, calitatea jucătorilor, cred că nu am făcut achiziţii care nu aduc plus valoare. Ştiam ce calităţi are Borja Valle, el încă nu este pregătit sută la sută. Voi mai aduce jucători de care vom mai avea nevoie. Toţi jucătorii vor avea contractele mărite, îmbunătăţite, În doi ani de zile, sper ca Dinamo să fie candidată serioasă la titlu”, a declarat Contra la Digisport.

Dinamo și FC Botoșani s-au anihilat reciproc și au terminat la egalitate, 1-1, iar Cosmin Contra rămâne fără victorie în al doilea mandat la echipa alb-roșie.

Câinii au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a III-a a Ligii I.

Golul lui Dinamo aici

Pentru Dinamo a marcat Borja, în minutul 48, în timp ce FC Botoşani a punctat prin autogolul lui Isma Lopez, din minutul 37

Dinamo: Straton – David Gonzales (Mihaiu ’88), Puljic, R. Grigore, Isma Lopez – Sorescu, Răuţă, J. Gol, Fabbrini (Camara ’46) – Nemec, Măgureanu (Borja ’46). Antrenor: Cosmin Contra

FC Botoşani: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Holzmann – Babunski, Cascini – Aşkovski (Florescu ’67), Ofosu (Patache ’84), Keyta (Roman ’84)- Dugandzic (Ţigănaşu ’90+2). Antrenor: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Grigore ’22, Gol ’48 / Şeroni ’55, Cascini ’72, 90+1

Cartonaş roşu: Cascini ’90+1

Arbitri: Marius Avram – Daniel Mitruţi, Adrian Popescu – Bogdan Dumitrache

Observator: Dan Victor Berbecaru

Într-un alt meci, formaţia FC Argeş a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania echipei UTA Arad, în etapa a treia a Ligii I. 

Pentru FC Argeş a punctat Malele ’76, iar pentru UTA a înscris Bustea ’10.