DINAMO-CSU CRAIOVA 1-1: „Câinii” au marcat de două ori pentru o remiză

DINAMO-CSU CRAIOVA 1-1. Dinamo Bucureşti şi CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), duminică seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

05 oct. 2014, 14:35
DINAMO-CSU CRAIOVA 1-1: „Câinii” au marcat de două ori pentru o remiză

DINAMO CSU CRAIOVA 1-1: Oaspeţii au deschis scorul în urma autogolului marcat de Stelian Filip, care a trimis în propria poartă mingea centrată în faţa porţii de Thaer Bawab (25). Dinamo a egalat după pauză, prin polonezul Kamil Bilinski (52), dintr-un penalty obţinut de Marius Alexe în duel cu Stephane Acka.

Meciul a fost precedat de un spectacol impresionat al galeriei dinamoviste în memoria lui Cătălin Hîldan, la exact 14 ani de la decesul fostului căpitan al ”câinilor roşii”. Fanii au aprins sute de lampioane cu chipul „Unicului Căpitan”, iar acestea s-au înălţat la cer.

Dinamo este neînvinsă în cele 10 etape desfăşurate din acest campionat, în timp ce craiovenii nu au pierdut în ultimele patru partide (trei victorii şi un egal).

Min 51 – GOOOL! 1-1. Penalty pentru Dinamo. Bilinski transforma cu precizie

Min 24 – GOOOL! 0-1. Steliano Filip isi baga mingea in poarta, dupa un sut paralel cu poarta al lui Bawab

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

– Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

– Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

– Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

– Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat un meci pe stoperul echipei Dinamo Bucureşti Ionuț Nedelcearu, care a primit cartonaş roşu în startul derby-ului cu Rapid.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  Cu excepţia lui Ionuț Nedelcearu, antrenorul Flavius Stoican nu are probleme de lot pentru meciul cu CS Universitatea Craiova. Faţă de meciul cu Rapid a revenit după o accidentare stoperul francez Durimel, care s-a antrenat normal în ultimele zile. Şi Joël Thomas este recuperat după o accidentare care l-a ţinut până acum pe tuşă.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  „Este un meci important, întâlnim o echipă cu jucători talentaţi, care au contracte cu foarte mulţi bani şi un antrenor cu care eu am debutat şi pe care o să-l respect toată viaţa. Trebuie neapărat să câştigăm acest meci. Se împlinesc 14 ani de la moartea lui Cătălin Hâldan, fanii vor fi aproape de noi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-l câştiga”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  În ceea ce priveşte CSU Craiova, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat 2 etape pe mijlocaşul argentinian Pablo Daniel Brandán, pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu ASA Târgu-Mureș. Sud-americanul este la a doua eliminare consecutivă, după cea de la Cluj din meciul cu Universitatea. Atunci fost suspendat un meci şi a stat în Cupa României în partida cu FC Caransebeş.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  Nu va putea juca împotriva Dinamo nici stoperul Kay, care este accidentat.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  „În privinţa lui Kay avem veşti bune, accidentarea nu este atât de gravă precum se preconiza, astfel încât nu va sta şase luni cum s-a apreciat iniţial, ci este posibil ca după o lună, o lună şi jumătate să-şi reia antrenamentele”, a declarat antrenorul Emil Săndoi.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  Va reveni după o etapă de suspendare mijlocaşul brazilian Madson, care nu a jucat cu târgumureşenii din cauza cumului de cartonaşe galbene.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  „Ne aşteaptă un meci important, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători de perspectivă, care au cochetat cu lotul naţionalei de tineret, cum sunt Marius Alexe, Cosmin Matei, Steliano Filip ori Dorin Rotariu. Ne propunem să obţinem un rezultat bun la Bucureşti, ne interesează să acumulăm cât mai multe puncte până la finalul turului”, a precizat antrenorul Emil Săndoi.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  Echipele probabile:

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordoş, S. Filip – Bărboianu, Boubacar – D. Rotariu, C. Matei, V. Lazăr – Alexe.

DINAMO CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV  CSU Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Nuno Rocha, Madson – Târnăcop, Bawab, Bancu – Curelea.