Dinamo – FC Botoşani 1-0 în etapa a 24-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

Dinamo a învins, luni, pe FC Botoșani, cu 1-0, în meciul disputat pe Arena Națională, primul al lui Cosmin Contra în calitate de antrenor principal al "câinilor roşii". Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Hanca, în minutul 70.

20 feb. 2017, 20:16
Dinamo – FC Botoşani 1-0 în etapa a 24-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

FC Botoşani a avut inițiativa în primele minute de joc, iar Laurenţiu Buș a ratat o primă ocazie pentru trupa lui Leo Grozavu, în minutul 10, când a reluat din voleu puțin pe lângă poarta lui Penedo. Mihai Roman a ratat o ocazie importantă cu aproximativ 5 minute înainte de finalul primei părți, la o lovitură liberă e la aproximativ 25 de metri, respinsă excelent de Penedo.

Dinamo a revenit mai determinată de la cabine. După ratările lui Hanca și Palic din debutul părții secunde, Buș a rămas singur cu Penedo și a replicat cu un șut din interiorul careului, care a fost parat de goalkeeperul „câinilor”. Golul victoriei a fost marcat cu 20 de minute înainte de final, când Hanca a preluat excelent la marginea careului o pasă primită de la Busuladzici și l-a învins pe Albuț cu un șut la colțul lung. Buș și Kuku s-au întrecut în ratări în ultimele minute ale partidei, însă intervențiile lui Penedo au ținut-o pe Dinamo în joc și i-au adus victoria lui Contra la primul meci pe banca lui Dinamo.

CLASAMENT