DINAMO – FCSB 2020. Gigi Becali: „Dacă luăm un punct, mergem să ne spânzurăm”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, susține că nici nu concepe un alt rezultat în afara unei victorii în derby-ul cu Dinamo. Becali a făcut și o promisiune: ”Dacă luăm un punct și din meciul următor, mergem să ne spânzurăm”.

11 feb. 2020, 18:24
DINAMO – FCSB 2020. Gigi Becali: „Dacă luăm un punct, mergem să ne spânzurăm”

DINAMO – FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE la Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus în etapa a 25-a din LIGA 1

„Dinamo e Dinamo, nu se baricadează, o să joace fotbal. Am mai învățat fotbal în seara asta. Am tras niște concluzii. Nu le știu, mi le va spune antrenorul. Dacă luăm un punct și din meciul următor, mergem să ne spânzurăm.

Merg să mă spânzur eu. Bine, e o parabolă. Trebuie să luăm 6 puncte din astea două meciuri. CFR trebuie să mânânce două bătăi. De Craiova nu mi-e frică”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Digi Sport l-a contactat pe managerul general al ”câinilor”, Florin Prunea, pentru a afla numărul de bilete vândute cu cinci zile înainte de derby. Oficialii FCSB-ului au cerut în jur de 7.000 de bilete pentru suporterii lor, iar cifra poate ajunge până la 8.000.

De partea cealaltă, fanii dinamoviști s-au înghesuit pentru a prinde un bilet la derby-ul cu rivala FCSB și au cumpărat 10.000 de tichete: ”Cei de la FCSB au cerut în jur de vreo 6.000 sau 7.000. Cred că o să vândă toate biletele. Cred că s-au vândut în jur de vreo 10.000 până astăzi, separat de biletele FCSB-ului”, a spus Prunea, pentru Digi Sport. Oficialul dinamovist spune că se așteaptă la o asistență de maximum 30.000 de spectatori.

Statistica este de partea lui Dinamo înainte de derby-ul cu FCSB. ”Câinii” nu au mai pierdut în fața rivalei pe teren propriu din 2015, de la un meci câștigat cu 3-1 de echipa antrenată atunci de Costel Gâlcă.

Fanii au mutat meciul pe Arena Națională

Programat inițial pe stadionul Dinamo, derby-ul cu FCSB a fost mutat pe cel mai mare stadion al țării, la inițiativa suporterilor înscriși în programul ”DDB”.

Dinamo a făcut anunțul luni, prin intermediul unui comunicat de presă: „Fiind o comunicare oficială, caracterizată de transparență totală în relația cu suporterii noștri, Consiliul de Administrație al Dinamo 1948 anunță că partida Dinamo București vs FCSB (Liga 1, etapa a 25-a) se va disputa pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, la solicitarea membrilor boardului DDB.

Cel mai așteptat meci al campionatului a fost programat duminică, 16 februarie (ora 20:00). Mulțumim pentru susținere!”, au precizat „câinii”, în urmă cu o săptămână.

Posibilii investitori din Emiratele Arabe Unite vor fi prezenți la meci

Ionuț Negoiță și-a manifestat dorința de a vinde Dinamo, iar în ultima vreme s-a vorbit de interesul unor membri din familia regală din Emiratele Arabe Unite. Între timp, aceștia au primit o invitație de a veni la derby-ul cu FCSB chiar din partea peluzei Cătălin Hîldan.

„I-am invitat și pe cei care vor să preia Dinamo. Au răspuns pozitiv și vor fi prezenți duminică seară. Nu atât ca să vadă echipa de pe locul 9, cât pentru a vedea suporterii și Peluza de pe primul loc”, se arată pe pagina oficială a PCH.

Înainte de acest meci, Dinamo ocupă locul nouă, cu 31 de puncte, și este la șapte puncte distanță de Viitorul, ocupanta ultimului loc de play-off. FCSB este pe locul trei, cu 43 de puncte.