Dinamo, în carantină pentru 14 ZILE. Ori va juca în Liga 1 cu juniorii, ori va pierde meciurile cu 0-3

DSP a informat LPF că Dinamo intră obligatoriu în carantină pentru 14 zile. Cum campionatul nu se va opri, cluburile care nu vor putea susține un meci din cauza lipsei de efectiv vor pierde cu 0-3 la "masa verde".

22 iul. 2020, 19:03
Dinamo, în carantină pentru 14 ZILE. Ori va juca în Liga 1 cu juniorii, ori va pierde meciurile cu 0-3

Dinamo are nu mai puțin de 18 fotbaliști testați pozitiv, cărora li se mai adaugă Piscitelli, I. Filip și Perovic, pe care trupa din Ștefan cel Mare i-a pierdut, față de reluarea campionatului, din diverse motive. Dar acum i-a pierdut forțat și pe restul fotbaliștilor de la seniori, ale căror rezultate fuseseră negative, aceștia fiind obligați acum de DSP Ilfov să intre până pe 5 august la izolare pentru că au fost contacți direcți ai celor infectați!

Irina Deaconescu, detalii despre starea lui Cristi Manea, internat din cauza infecţiei cu COVID-19. „Toată lumea e îngrijorată!”

LPF nu se va abate de la planul inițial, de a termina pe teren acest campionat. Joi, la sediul ligii va avea loc o discuție cu reprezentanții lui Dinamo și li se vor prezenta variantele pentru terminarea sezonului. Ori vor folosi juniorii, în cazul în care la anumite meciuri nu se va mai putea aplica măsura amânării lor, ori dacă se va afla în imposibilitatea de a susține un meci din cauza faptului că nu are suficienți fotbaliști, atunci se va aplica măsura de a pierde cu 0-3 la „masa verde”.

ŞOC în Liga 1: Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR, depistat pozitiv cu COVID-19

În cazuri asemănătoare, în Rusia, FK Rostov, o echipă care era implicată cu șanse mari pentru a prinde locurile de Champions League, a avut 42 de jucători în carantină, din cauza apariției unui focar la club și a jucat în deplasare, cu Soci, cu echipa Under 17. Rezultatul? Rostov a pierdut cu 10-1! O situație specială s-a produs și în Austria, campionat care a fost întrerupt la finalul sezonului regulat. Înainte de play-off, Linz, cu un parcurs formidabil în primele 22 de etape, era pe primul loc, cu 6 puncte avans față de Salzburg. A fost acuzată că a încălcat protocolul privind reluarea antrenamentelor și a fost depunctată cu 12 puncte, sancțiune care s-a redus la numai 6 odată cu înjumătățirea distanțelor la intrarea în play-off.


loading...