Dinamo încearcă să câştige semifinala de Cupa României cu FCSB la masa verde. Gigi Becali e liniştit

Dinamo a depus memoriu în acest sens, dar în mod surprinzător antrenorul Mihalcea a declarat că nu ştie nimic despre acest fapt şi toată atenţia îi este îndreptată spre următorul joc de play-out, unde echipa sa este în real pericol de retrogradare.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 09:11
Dinamo încearcă să câştige semifinala de Cupa României cu FCSB la masa verde. Gigi Becali e liniştit

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că ştia dinainte de o hibă în ROAF, dar că nu îşi face probleme, ba chiar ar avea de gând să rezolve acea neconcordanţă, pentru a nu mai exista probleme pe viitor.

„Da, este o neconcordanţă între ROAF şi Regulamentul Disciplinar, dar când e aşa, primează Regulamentul. I-am şi spus lui Vali (n.r. Argăseală, preşedintele FCSB) să facă hârtie la Comitetul Executiv, să nu mai fie şi aşa, şi aşa. Nu e nicio problemă, avea drept de joc”, a spus patronul FCSB, după meci, la Digi Sport.

„Cartonașele galbene sunt preluate în cadrul fazelor succesive ale aceleiaşi competiţii. Prin excepţie, avertismentele primite în prima fază a competiţiei/până în optimile de finală ale Cupei României nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei”, scrie în regulamentul disciplinar, dar în ROAF articolul este un pic diferit.

Acesta prevede că se iau în considerare cartonaşele încasate după „optimile de finală”.

Citeşte şi: S-a spus că soţia mai tânără stă cu el pentru bani. Duckadam rupe tăcerea: de ce a divorţat de fosta după 27 DE ANI